Yardım Kasa Fanlarım Nasıl Olmalı?

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
650
Kasam DarkFlash DK431
Anakart: MSI B550-A Pro
Kasanın kendi fanları soğutmaya yetmiyor bende 4 adet aşağıda ki fanlardan aldım, montajını sizce nasıl yapmayalım egsoz 2 adet yeter mi ? , yeni fanları öne mi taksam daha iyi olur yoksa herhangi bir yere taksam fark eder mi etmez mi bilmiyorum, birde çoğaltıcı almama gerek var mı fan hız kontrolleri için, olmadan da kullanabilir miyim çok bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

Son düzenleme:
Fan alacağına işlemci soğutucu al.

İşlemcin ne kaç derece

işlemcine sıvı soğutma alsan daha iyiydi kasa fanlarını değiştirmek mantıksız geldi bana hemen hemen aynı etkiyi verir

Aldığım fanlar kasanın hava akışı için, bir sürü konu var kasanın fanlarının yetersiz olduğu ile alakalı 4 tane fan 680₺ en ucuz 240m sıvı soğutma 1900₺ ? Ayrıca kardeşler ben başka bir soru sordum siz bana başka cevaplar veriyorsunuz 680₺ nerede 1900₺ nerede , işlemci 5700x soğutucu ag400 , işlemciyi soğutmaya da yeter hepsini araştırıp aldım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

işlemcine sıvı soğutma alsan daha iyiydi kasa fanlarını değiştirmek mantıksız geldi bana hemen hemen aynı etkiyi verir
Dostum işlemci ile konunun ne alakası var ? Birde aynı etkiyi nasıl versin benim aldığım Extra 4 adet fanın CFM değeri gayet iyi ? 4 adet fan ile 8 adet fan nasıl aynı etkiyi verecek ?

kasanın kendi önündeki fanları çıkarma, kasanın tepesine tak 2 tane içeri hava alıcak şekilde. 1 tane de egzoz yeter

kasanın önü tamamen dolu mu? dolu değilse üstü ve önü içeri hava alıcak şekilde doldur
Kasanın önünde 3 tane 1 tane da arkada egsoz fanı var , bunlar kasanın kendi fanları ama kaliteli değil, bende şuan 4 adet linkini attığım fanlardan var

Kasanın önünde 3 tane 1 tane da arkada egsoz fanı var , bunlar kasanın kendi fanları ama kaliteli değil, bende şuan 4 adet linkini attığım fanlardan var
tamam yeni aldığın kaliteli 3 fanla kasanın önündeki 3 fanı değiştir, yani aldığın son kalan 1 fanı da egzoz olarak tak. kasanın kendi 3 fanını da kasanın tepesine tak

tamam yeni aldığın kaliteli 3 fanla kasanın önündeki 3 fanı değiştir, yani aldığın son kalan 1 fanı da egzoz olarak tak. kasanın kendi 3 fanını da kasanın tepesine tak
Teşekkürler hocam bende böyle düşünüyordum ama acaba tek egsoz yeter mi diye emin olamadım, peki yeni fanların hızını Anakartım dan ayarlayabilir miyim biliyor musun

Geri