Gamer koltuk önerisi

Exvega bayağı iyiymiş masaj öselliği vs de var kumaş ve malzeme kalitesi oalrak hawk mı daha iyidir ex vega mı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada andromeda için o fiyat aşırı ucuz değilmi site güvenilir mi?

Ha direkt exveganın kendi sitesiymiş 😂😂😂

Exvega bayağı iyiymiş masaj öselliği vs de var kumaş ve malzeme kalitesi oalrak hawk mı daha iyidir ex vega mı

Bu arada andromeda için o fiyat aşırı ucuz değilmi site güvenilir mi?

Ha direkt exveganın kendi sitesiymiş 😂😂😂
1.5 yıldır kullanıyorum exvegayı bende sizin gibi düşünüp aldım. hawk kumas olarak vs daha iyi güzel bence. iskeleti de sağlam çok memnunum. yine olsa alırım yani. öneririm kesinlikle

Hawk'ların V4 vs de var onlar nasıl?

Kesinlikle zio al. Kurulu teslimat istemiyorum seç, 4d kol istemiyorum seç, visco ve 180derece mekanizma olsun. Levo koduyla %10 indirim ile 5800e geliyor. Oturma kısmı en büyük ve rahat koltuklardan. Bağdaş kurup oturabiliyorum bu kütleyle öyle diyim.

Kesinlikle zio al. Kurulu teslimat istemiyorum seç, 4d kol istemiyorum seç, visco ve 180derece mekanizma olsun. Levo koduyla %10 indirim ile 5800e geliyor. Oturma kısmı en büyük ve rahat koltuklardan. Bağdaş kurup oturabiliyorum bu kütleyle öyle diyim.
Hangi modeli için demiştiniz?

Boy kilo kaç😂 arkadaşın dediği gibi zio rahattır ancak daha önce hawk kullandım zio mu hawk mı diye sorsanız hawk derim malzeme kalıteleri aynıdır ancak işçilik hawkda daha iyi

Hawk alacağım gibi teşekkür ederim herkese.

Geri