Yardım Bu Parçaları Hangi Psu Besler

650-700W önerimdir.

Of hocam bu ne RGB hayranlığıdır :)
Sistem güzel 650 600w KALİTELİ marka bir psu yeterli gelir fsp coolermaster corsair sharkoon gibi

Butcen nedir psu icin

650-700W önerimdir.
700w 80+ düşünüyorum ama merak ettiğim her psu nun pinleri her anakarta ekran kartına uyarmı onu bilmediğimden yazdım şimdi 700w 80+ aldım ana karta pinleri uymadı ondan korkuorum :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Of hocam bu ne RGB hayranlığıdır :)
Sistem güzel 650 600w KALİTELİ marka bir PSU yeterli gelir fsp coolermaster corsair sharkoon gibi
RGB ye bayılırım :) 4 5 yıl bunun hayalini kurdum :) 1.5 2 aya sonunda gerçekleştirebileceğim :) 700w 80+ alıcam fakat pinleri uyumlu mu? psu dan psu ya pinler değişiyomu ondan korkuyorum yanllış almayayım diye yazdım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Butcen nedir PSU icin
heüz bi bütçe belirlemedim ama 600 tl gibi bir bütçe olabilir

650 ve üzeri yeterli olur madem her şey rgb psu da isikli mışıklı olur SarRAR

650 ve üzeri yeterli olur madem her şey RGB PSU da isikli mışıklı olur SarRAR
psu yu rgb almayı düşünmüyorum daha fazla bütçem kalmadı :) daha bütçem tam bile değil 1.5 2 aya üstünü tamamlamaya çalışıcam :) 700w 80+ alıcam fakat pinleri uyumlu mu? PSU dan PSU ya pinler değişiyomu ondan korkuyorum yanllış almayayım diye yazdım

PSU yu RGB almayı düşünmüyorum daha fazla bütçem kalmadı :) daha bütçem tam bile değil 1.5 2 aya üstünü tamamlamaya çalışıcam :) 700w 80+ alıcam fakat pinleri uyumlu mu? PSU dan PSU ya pinler değişiyomu ondan korkuyorum yanllış almayayım diye yazdım
inşallah fiyatlar artmaz da alırsın şimdiden hayırlı olsun

Anakart değiş. ROG STRIX B450-F GAMING hiçbir yerde yok, olsa da pahalı olurdu. Onun yerine taş gibi TUF GAMING B550-PLUS alırsın, keyfine bakarsın. O anakartı unut.

Geri