Yardım Bu Parçaları Hangi Psu Besler

Anakart değiş. ROG STRIX B450-F GAMING hiçbir yerde yok, olsa da pahalı olurdu. Onun yerine taş gibi TUF GAMING B550-PLUS alırsın, keyfine bakarsın. O anakartı unut.
henüz almak için acelem yok :) rog strix serisini bayıldığımdan ana kartı rog strix aldım tuf seriside güzelde benim gönlüm rog strix de :D vazgeçmem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1350tl attığım ürün sizin b450 1100
ama o tuf ben rog strix bakıyorum :)

henüz almak için acelem yok :) rog strix serisini bayıldığımdan ana kartı rog strix aldım tuf seriside güzelde benim gönlüm rog strix de :D vazgeçmem

ama o tuf ben rog strix bakıyorum :)
Bence tuf b550 rog b450 den iyidir

Eyvallah, yine ROG STRIX olsun ama ROG STRIX B450-F GAMING olmasın. Artık alınmaz ve VRM'i de o kadar iyi değil. Kasayı ARGB seçmişsiniz ama anakartta ARGB girişi yok, yazılımla kontrol edemezsiniz bununla.

Bence tuf b550 rog b450 den iyidir
b450 iyi değil diyosan gene biraz daha bekleyim rog 550 alabilirim

Eyvallah, yine ROG STRIX olsun ama ROG STRIX B450-F GAMING olmasın. Artık alınmaz ve VRM'i de o kadar iyi değil. Kasayı ARGB seçmişsiniz ama anakartta ARGB girişi yok, yazılımla kontrol edemezsiniz bununla.
rog 550 de ARGB girişi varmı bir bilgin varmı ?

rog 550 de ARGB girişi varmı bir bilgin varmı ?
ROG STRIX B550-F GAMING diyorsanız onda 1 tane ARGB girişi var. ROG STRIX B550-E GAMING ve ROG STRIX B550-A GAMING'te ise 2 tane ARGB girişi var.

büyük ihtimalle çok aşıcak :D 12 12.5 bütçem var tahmini :D onunda daha tamamı yok 6.5 7 si var gerisini bulucam bi şekilde :D abimden babamdan
İnşallah. ROG STRIX B550-F GAMING almayın hocam, onda 1 tane ARGB girişi var, 6 tane ARGB fan sıkıntı olur. Ne yapıp edin ROG STRIX B550-E GAMING alın. Veya başka markaların anakartlarına yönelin, ki siz bunu istemiyorsunuz :D.

İnşallah. ROG STRIX B550-F GAMING almayın hocam, onda 1 tane ARGB girişi var, 6 tane ARGB fan sıkıntı olur. Ne yapıp edin ROG STRIX B550-E GAMING alın. Veya başka markaların anakartlarına yönelin, ki siz bunu istemiyorsunuz :D.
ben 9 tane takıcam veya 6 takarım ileride sıvı doğutma alırım :D henüz buna karar vermedim daha psu da bulamadım bütçe baya aşıyo gibi D: bişeyelrden kısmak lazım D: bildiginiz hava akışı güzel ucuz temperli kasa varmı ? fanlardanda biraz kısmış oluruz D:

ben 9 tane takıcam veya 6 takarım ileride sıvı doğutma alırım :D henüz buna karar vermedim daha PSU da bulamadım bütçe baya aşıyo gibi D: bişeyelrden kısmak lazım D: bildiginiz hava akışı güzel ucuz temperli kasa varmı ? fanlardanda biraz kısmış oluruz D:
Kasadan kısmak daha iyi olur, 6 fan aşırı gerekli değil. Hem 6 tane olursa 2 ARGB girişini de kullanacaksınız, 9 tane olursa direkt hiç yetmez. Daha fanların güç kablosunu saymadım bu arada. Hava akışı iyi olan önerebileceğim Cooler Master'ın MasterBox MB511 ARGB kasası var. Kendim normal RGB olanını kullanıyorum ve cidden çok iyi hava alıyor, öneririm. Şu an PSU'lusu indirime girmiş, PSU'su da gayet iyi.

Kasadan kısmak daha iyi olur, 6 fan aşırı gerekli değil. Hem 6 tane olursa 2 ARGB girişini de kullanacaksınız, 9 tane olursa direkt hiç yetmez. Daha fanların güç kablosunu saymadım bu arada. Hava akışı iyi olan önerebileceğim Cooler Master'ın MasterBox MB511 ARGB kasası var. Kendim normal RGB olanını kullanıyorum ve cidden çok iyi hava alıyor, öneririm. Şu an PSU'lusu indirime girmiş, PSU'su da gayet iyi.
teşekkür ederim :) yardımların için peki bu psu sistemi besliyebilirmi aşırı zorlamayı düşünüyorum sistemi :)

teşekkür ederim :) yardımların için peki bu PSU sistemi besliyebilirmi aşırı zorlamayı düşünüyorum sistemi :)
Valla hocam bende de Ryzen 5 3600 ve RTX 2070 SUPER GAMING X TRIO var. Attığım kasadaki PSU bende var. Hiçbir sıkıntısı yok ve o sisteme hayli hayli yeter. Dert etmeyin.

Geri