🔥İndirim Razer Cobra Pro Kablosuz 1999TL

Kesinlikle o para etmez sensörü kablolunun
Ben de kablosuz ekipmanlara hiç ısınamadım sanki nekadar iyi olursa olsun herzaman gecikme olacakmış gibi geliyor o yüzden kablolu almak istiyorum. Varsa sizin öneriniz razer kablolu ekipman olarak benimle paylaşabilirsiniz

Ben de kablosuz ekipmanlara hiç ısınamadım sanki nekadar iyi olursa olsun herzaman gecikme olacakmış gibi geliyor o yüzden kablolu almak istiyorum. Varsa sizin öneriniz razer kablolu ekipman olarak benimle paylaşabilirsiniz
hemen bu düşüncenden vazgeç.

viper 8khz yada en ama en güzel zowie claw tutuyorsanız za serisi yada benim favorim olan fk serisine bakın kesinlikle

Normali ve kablosuzu arasında sensör farkı var mı

Nedeni sorabilir miyim?
Yapı kalitesi 2 satıcısının kutusu açıldıktan sonra sadece seni mouse ile baş başa bırakması tıklama ömrü yani o kadar fazla olay var ki hatta bu darmoshark alan birisi üzerine açtığı konuda 25 sayfaya kadar şikayet vardı kesinlikle önermem fason çin mallarını daha ucuza amazondan alabilirsin darmoshark almak yerine

Hocam yeni çevre birimlerinde teknoloji o kadar gelişti ki anlamlı bir fark kalmadı artık kabloluyla kablosuzlar arasında. Ama yine de kablolu almak istiyorsanız alabilirsiniz sorun yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,708
Üyeler
192,774
Son üye
Xiaon
Geri