arkadaşlar merhaba csye yeni yeni başladım 100 saatim var ve csde bir kaç silaha skin arıyorum bilen kişilerden tavsiye istiyorum. Skin aradığım silahlar ak-m4a1s-p90-glock-usp Toplam bütçem 1000 tl ama artabilir tavsiyelerinizi bekliyorum
hocam peki ak nightwish nasıldırAk
AK-47 | Point Disarray 343 TL
M4A1
M4A1-S | Nightmare 370 TL
M4A1-S | Decimator 465 TL
P90
P90 | Shallow Grave 66 TL
P90 | Neoqueen 22 TL
P90 | Grim (fiyat/performans) 5 TL
Glock
Glock-18 | Moonrise 13 TL
USP
USP-S | Black Lotus 35 TL
USP-S | Cyrex 49 TL
USP-S | Cortex 85 TL
Bunlara bakabilirsin hepsinin aşınması görevde kullanılmış şekilde
Ayrıca kendinde kolay bi şekilde bu siteden tüm silahların skinlerine bakıp fiyatlarını öğrenebilirsin :
![]()
CS2 Stash - Browse all CS skins, cases, knives, and more
Browse all CS2 skins, cases, knives, stickers, gloves, music kits, and other items. Check prices, market stats, and previews for every CS skin in the game.csgostash.com
hocam pahalı ama tek bir skin ak veya m4a1 e ne önerirsinUcuz skinler yerine pahalı ama güzel tek bir skin al. Paran olduğunda istediğin bir silahı alırsın.
Tek skin istersen AK-47 Asiimov (Görevde Kullanılmış), AK-47 İmparatoriçe (Görevde Kullanılmış), AK-47 Neon Rider (Görevde Kullanılmış) veya M4A1-S Hyper Beast (Görevde Kullanılmış), M4A1-S Chantico's Fire (Görevde Kullanılmış), M4A1-S Player Two (Görevde Kullanılmış)hocam pahalı ama tek bir skin ak veya m4a1 e ne önerirsin
alışkanlık :/CS2 **
asiimov hoşuma gitmiyor be hocam alınacaksa az aşınmış üstü alınır diye düşünüyorum önerilerin için teşekkürler değerlendiricemTek skin istersen AK-47 Asiimov (Görevde Kullanılmış), AK-47 İmparatoriçe (Görevde Kullanılmış), AK-47 Neon Rider (Görevde Kullanılmış) veya M4A1-S Hyper Beast (Görevde Kullanılmış), M4A1-S Chantico's Fire (Görevde Kullanılmış), M4A1-S Player Two (Görevde Kullanılmış)
Biraz daha çıkarsan hem M4 hem de AK için ise: AK-47 Gece Uykusu (Görevde Kullanılmış) ve M4A1-S Cyrex olabilir.
Zevkine göre.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Biraz daha ileride fiyatları artacaktır bu arada.
Nightwish Nightmare ikilisi yapabilir kalan paraylada awp falan alsın en çok kullanılan silahlara en iyi skinleri alırTek skin istersen AK-47 Asiimov (Görevde Kullanılmış), AK-47 İmparatoriçe (Görevde Kullanılmış), AK-47 Neon Rider (Görevde Kullanılmış) veya M4A1-S Hyper Beast (Görevde Kullanılmış), M4A1-S Chantico's Fire (Görevde Kullanılmış), M4A1-S Player Two (Görevde Kullanılmış)
Biraz daha çıkarsan hem M4 hem de AK için ise: AK-47 Gece Uykusu (Görevde Kullanılmış) ve M4A1-S Cyrex olabilir.
Zevkine göre.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Biraz daha ileride fiyatları artacaktır bu arada.
mantıklı ama awp oynamıyorum glock usp p90 alırım geri kalan parayla o silahlara önerin ne dostumNightwish Nightmare ikilisi yapabilir kalan paraylada awp falan alsın en çok kullanılan silahlara en iyi skinleri alır
Nightwish ve nightmareyi çıkınca bütçe kaç kalıyordu kanka şuan hangi floatta aldığını vs bilmediğimden yorum yapamıyorummantıklı ama awp oynamıyorum glock usp p90 alırım geri kalan parayla o silahlara önerin ne dostum