a101 deki mouse alınır mı?

makrosu hoşuma gitti https://www.a101.com.tr/elektronik/piranha-gaming-mouse-kablolu/ sizce alınır mı? çok para değil
Kesinlikle hayır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aslında piranha olanın elimde aynısı var ama kablo temazsızlığı var yaparsam belki onu kullanmaya devam edebilirim attığında güzel
Performax xotran bu fiyatta alınabilecek açık ara en iyi mouse. Sensör ve yazılım kalitesi olarak cidden çok iyi fiyatına göre.

Kesinlikle hayır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Performax xotran bu fiyatta alınabilecek açık ara en iyi mouse. Sensör ve yazılım kalitesi olarak cidden çok iyi fiyatına göre.
elimi clow grip şekilde tutuyorum ve elim biraz büyük ağır olması ve büyük olması benim için önemli şeyler fereyi tutunca solda boşta kalan 2 parmağımı koymam çok iyi oluyor o yüzden bunu sordum

Ekler

• images.jpg
    images.jpg
    4.3 KB · Hit: 71
Bende var aynısı 6-7 ayda sıkıntı yapmaya basladı

Bence üstüne bir miktar daha koyulup daha iyisi alınabilir. Genelde bunlar 2-3 ay sonra zortlama ihtimali fazla oluyor.

elimi clow grip şekilde tutuyorum ve elim biraz büyük ağır olması ve büyük olması benim için önemli şeyler fereyi tutunca solda boşta kalan 2 parmağımı koymam çok iyi oluyor o yüzden bunu sordum
Bir sorun yaşamazsın xotranda da bunun kadar olmasa da yer mevcut koymak için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,935
Üyeler
184,358
Son üye
cetman
Geri