Su samurları evde beslenir mi?

Techno08

80+ Gold
Reaksiyon skoru
11,054
Arkadaşlar tamamen merakımdan soruyorum instagramda falan çok görüyorum yabani hayvanlar olduklarını duymuştum ama yine de acaba evcilleştirilebilir mi? Mesela bahçeli bir evde ona uygun bir ortam hazırlarsak beslenebilir mi ne yer ne içer.... Bilgisi olan var mı?

Arkadaşlar tamamen merakımdan soruyorum instagramda falan çok görüyorum yabani hayvanlar olduklarını duymuştum ama yine de acaba evcilleştirilebilir mi? Mesela bahçeli bir evde ona uygun bir ortam hazırlarsak beslenebilir mi ne yer ne içer.... Bilgisi olan var mı?
Evde vahşi hayvan beslemeyi illegal olarak biliyorum.

Bende öyle düşünüyorum hocam da çok garibime gitti japonyada falan besleyen var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok mesela bahçeli bir evde büyük bir havuz yapılsa olamaz mı diye merak etmiştim
maalesef illegal olur

öyle bir imkan olsa fok balığı beslerdim.

Hocam öyle bir hayvanı küçücük bir yere hapsetmek hoş olmaz bence. Size kalmış ama ben olsam yapmam. Ki zaten alamazsın

Hocam öyle bir hayvanı küçücük bir yere hapsetmek hoş olmaz bence. Size kalmış ama ben olsam yapmam. Ki zaten alamazsın

Ben merakımdan sordum hocam ya zaten doğada özgürce yaşayan bir hayvanı tutup birden eve hapsetmek günah ve depresyona girip ölür... Daha yavruyken mesela alıp büyük bir bahçede havuz yapıp beslenebilir mi diye merak etmiştim sadece de

Geri