🔥İndirim Etail Dead Cells 90₺ DLC'ler 29,90₺

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
10,475

Steam kodu olarak veriliyor. Son çıkan DLC Castlevania hariç hepsini barındırıyor. Site güvenilirdir.

Yeni DLC Castlevania da 80₺

https://etail.com.tr/dead-cells-return-to-castlevania-40

Ana oyun yoksa o da etailcells kodu ile 90₺

Bu oyunu beğeniyorum ama 2D bir oyuna bu kadar para vermek istemiyorum. Değer mi hikayesi falan var mı?

Şimdi normalde steamde bu oyun o kadar uçuk fiyattaki oyunu oynamaktan soğutuyor fiyatı
Alınır mı yani güzel midir steam de görmüştüm eğlenceliye benziyor

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Alınır mı yani güzel midir steam de görmüştüm eğlenceliye benziyor
Oyun souls like , sürekli ölüp ölüp birdahaki sefere daha güçlü olma kafasında , 2 3 saatle anlaşılcak bir oyun değil en az 10 saatini ayırman gerekiyor bir şeyler anlayıp zevk alabilmek için , bu fiyata kesinlikle alınır bide şöyle de bi bilgi geçeyim oyun aslında 3d tasarlanıyor 2dye indirgeniyor o yüzden oynarken 2d gibi hissetmeyeceksin :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben oynadım 2 3 saat sonra baydı yeter dedim tırman canavar kes tırman tekrar stroy kes tırman alta in koskocaman harita ora git kaybol geri dönmek yarım saat oyy daraldım
harita var , ayrıca fast travel var geri yürümene gerek yok yani

Bu oyunu beğeniyorum ama 2D bir oyuna bu kadar para vermek istemiyorum. Değer mi hikayesi falan var mı?
Game pass kullanıyorsan orada bedava DLC ler haliyle yok
Oyun 2D hack and slash ve Roguelike açıkçası oynadığım en iyi oyunlardan biri bu türde bence değer ama türü seviyorsan değeceğini düşünüyorum yoksa gamepassten oynardım

Oyun souls like , sürekli ölüp ölüp birdahaki sefere daha güçlü olma kafasında , 2 3 saatle anlaşılcak bir oyun değil en az 10 saatini ayırman gerekiyor bir şeyler anlayıp zevk alabilmek için , bu fiyata kesinlikle alınır bide şöyle de bi bilgi geçeyim oyun aslında 3d tasarlanıyor 2dye indirgeniyor o yüzden oynarken 2d gibi hissetmeyeceksin :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

harita var , ayrıca fast travel var geri yürümene gerek yok yani
Evt var fakat o fast travel zıkkım portal için o mekanda 1 kere bulunman lzm yani illa tırmanıp neyse oyun güzel kötü demedim ztn sadece ben üşengecim

Steam'de daha da pahalı. Rogue Lite sevmiyorsan alma. Ben bu türü sevmiyorum 10 saat oynayıp saldım ama arada sarıyor.

EPİC Gameste daha ucuz beyler

Geri