25k Gaming Laptop Önerisi

sadece ram farkı var gibi duruyor hem 1.5k sadece ram için mantıklı değil ayrı olarak alıp takarsa daha ucuza gelir. Hem amazon satıcı olması her zaman artıdır.
dogru farketmemisim kendi yukseltirse dedigin gibi daha ucuza gelir

Hocam sonradan ram taktırmakla pek uğraşmak istemiyorum o yüzden düşündüm bu modeli
500 gb yeterli ise alın ,sonuçta ilerleyen zamanlar da ssd ihtiyacınız olur mu onu siz biliyorsunuz. Orjinal w11 var güzel bir şey ama benim için çok sorun olmazdı freedos cihaz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Rami nasıl yükseltebilirim kendim onu bilmiyorum malesef.
800 tl ye bir ram sipariş ederek cihazın arka kapığını açıp yerleştiriyorsun başka bir olayı yok. Birçok markanın garantisini etkilemiyor ama yinede arayıp sormak lazım ,birde yakında acer servisi var ise onlar ücretsiz takıyor genelde.
w11 i CMD üzerinden etkinleştirebilirisiniz. Ama Tabi ki N11 den alsanız da çok sorun değil arada çok çok ciddi fiyat farkları yok. Ama almadan önce ramin 1x16 mı 2x8 mi olduğunu kontrol edin. 1x16 ise ileride 2x16 yapma imkanınız olur.

500 gb yeterli ise alın ,sonuçta ilerleyen zamanlar da ssd ihtiyacınız olur mu onu siz biliyorsunuz. Orjinal w11 var güzel bir şey ama benim için çok sorun olmazdı freedos cihaz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

800 TL ye bir ram sipariş ederek cihazın arka kapığını açıp yerleştiriyorsun başka bir olayı yok. Birçok markanın garantisini etkilemiyor ama yinede arayıp sormak lazım ,birde yakında acer servisi var ise onlar ücretsiz takıyor genelde.
w11 i CMD üzerinden etkinleştirebilirisiniz. Ama Tabi ki N11 den alsanız da çok sorun değil arada çok çok ciddi fiyat farkları yok. Ama almadan önce ramin 1x16 mı 2x8 mi olduğunu kontrol edin. 1x16 ise ileride 2x16 yapma imkanınız olur.
1697292765551.png

Böyle gösteriyor.

Geri