Hangi mouse'u almalıyım

Eyisha

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,126

G203 ve rival 3 arasında kaldım arada 200 tl fark var değer mi ve bu fiyat bandına daha iyi model var mı önerileri bekliyorum

Rival 3'ün kronik sorunları var risk almaya değmez. g203 yerine de M300S tercih edilebilir.

G203 ve rival 3 arasında kaldım arada 200 TL fark var değer mi ve bu fiyat bandına daha iyi model var mı önerileri bekliyorum
ikisini de alma.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ikisini de alma.

kankam bütçe en fazla 700 daha fazlasını veremem ya başka mode lvar mı

kablosuz olmasın birde kablolu iyidir

kablosuz olmasın birde kablolu iyidir
Kablolu kablosuz kullanabiliyorsun sorun yaşamazsın.

Ben Asus Rog Keris aldım memnunum baya hafif okuyucu sa fena sayılmaz tavsiye ederim

G203 ve rival 3 arasında kaldım arada 200 TL fark var değer mi ve bu fiyat bandına daha iyi model var mı önerileri bekliyorum

veya

Kendi attıklarını alma sakın.

ikisini de alma.

Ben Asus Rog Keris aldım memnunum baya hafif okuyucu sa fena sayılmaz tavsiye ederim
veya
Kendi attıklarını alma sakın.

Saolun arkadaşlar Rog Keris aldım itopyadan bir kaç güne elime ulaşır gibi bakalım hayırlısı olsun

Ikisinide alma Lenovo Legion M300S al @SneeX hocam onermisti bana 3-4 aydir kullaniyorum cok güzel mouse hemde 57 gram baya hafif

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,787
Üyeler
191,165
Son üye
Shadow36
Geri