BURAKARMAĞAN
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 225
- Bütçe
- 30000
2.el iphone düşünüyorum bütçe max 30k sizce iphonenun hangi modelini almalıyım
2.el hocamO fiyata 13 PM var mı?
facebook da mesela o fiyatlara var ama sarı sitede daha pahalıO fiyata 13 PM var mı?
Yurt içi cihazını o paraya veren olmaz, dikkatli ol.2.el hocam
Post automatically merged:
facebook da mesela o fiyatlara var ama sarı sitede daha pahalı
var buldum 1 taneO fiyata TR 12 Pro Max bulursan alınır.
hocam 13 diyorum 4 sene sonra bitecek yazılım diyorlar ben anlamadım ney alayım 16 mı alayımGüncellemesi maksimum 3 seneye bitecek o yüzden ben olsam almazdım .
Böylelerini takma. Uyguna alınan 12 Pro Max ömürlük cihaz olur.hocam 13 diyorum 4 sene sonra bitecek yazılım diyorlar ben anlamadım ney alayım 16 mı alayım
kjagdsfjkds sen de haklısın aga ama bana göre iphone bu sebepten alınmaz zaten. 30 bin verip 3 sene sonra güncellemeyi bitirecek telefonu almam yani. Tabii illa iphone almak istiyorsan al işletim sistemine alışkınsındır bir şey diyemem yani yanlış anlama.hocam 13 diyorum 4 sene sonra bitecek yazılım diyorlar ben anlamadım ney alayım 16 mı alayım
Sen gel bi telefona 30k para ver ama 60hz ekranı olsun2.el iphone düşünüyorum bütçe max 30k sizce iphonenun hangi modelini almalıyım
:d teneffüsün bitmedimi senin abisi hadi dersinekjagdsfjkds sen de haklısın aga ama bana göre iphone bu sebepten alınmaz zaten. 30 bin verip 3 sene sonra güncellemeyi bitirecek telefonu almam yani. Tabii illa iphone almak istiyorsan al işletim sistemine alışkınsındır bir şey diyemem yani yanlış anlama.
Post automatically merged:
@şahin doğan sende olan şeyin kötü özelliğini söyledim diye zırlamana gerek yok ?
İnsanlar ne kadar kuduruk yaEnayinin telefonu güncellemeyi kesecek 30 bin ver diye öneriyor millete
![]()
![]()
Engelledim kuduruk şahin.
60hz ekran 2018de aldığım eski telefonumda vardı en son.Ki telefon 2017 çıkışlı.Sen gel bi telefona 30k para ver ama 60hz ekranı olsun![]()