Etobaba
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 857
Kaydetme nasıl yapılır hocamBugün teslim aldım siteden kaydettim iki yıl garantili cihaz. Rengi de çok hoş. Almak isteyen arkadaşlar varsa stok kovalayıp alabilirler.
Kaydetme nasıl yapılır hocamBugün teslim aldım siteden kaydettim iki yıl garantili cihaz. Rengi de çok hoş. Almak isteyen arkadaşlar varsa stok kovalayıp alabilirler.
Mıcrosfta cihazlarımdan kaydediyorsunKaydetme nasıl yapılır hocam
1 2 hafta oldu geleli hemen mi kaydetmek lazım ben kaydetmedimKaydetme nasıl yapılır hocam
Aynı fiyata satarsan dmBenim üründe geldi ama rahat gelmedi bana dualsens alacağım o yüzden iade yada satmaya çalışacağım
usb çıkmıyorPC ye bağlanıyor mu USB’si çıkıyor mu içinden
Aynı fiyata satarsan dm
Malesef eski fiyatına düşmüyor artık ya iade dicem yada biraz üstüne satıcam 2k fiyata alıcı çıkmazsa 1 hafta içinde iade etçem. çünkü eski fiyatına düşmüyor artık.Aynı fiyata satarsan dm
usb cıkmıyor ama usb kablosu ıle baglanıyor pc'yePC ye bağlanıyor mu USB’si çıkıyor mu içinden
Hocam xbox gamepad kayıt yazın Microsoft hesabınıza giriş istiyor ordan seri numarası ile kayıt yapıyorsunuzKaydetme nasıl yapılır hocam
Bakayım hocam ps5 im yok pcde kullanılır inşallahHocam xbox gamepad kayıt yazın Microsoft hesabınıza giriş istiyor ordan seri numarası ile kayıt yapıyorsunuz
Hocam zaten ps5 dualshock değil ki bu. Bilgisayarda Bluetooth ile kullanılıyor. Ben de pc de kullanıyorum. Sıkıntısız kesinti falan da olmuyor gayet memnunumBakayım hocam ps5 im yok pcde kullanılır inşallah