❌İndirim Bitti! Xbox Wireless Controller – Deep Pink 1.737'TL

napsak ki ya hocam
Amazonda zamlanmış iade edip yeniden alsak olmaz artık. 3 ay bitmeden bir ara garantiye yollamak lazım gibi duruyor. Çünkü çapraz içeri doğru basınca sürtüşmesi hoş bir hissiyat değil cidden

Amazonda zamlanmış iade edip yeniden alsak olmaz artık. 3 ay bitmeden bir ara garantiye yollamak lazım gibi duruyor. Çünkü çapraz içeri doğru basınca sürtüşmesi hoş bir hissiyat değil cidden
aradım iade 10 gün sürüyor dedi hocam şimdi kureyeye vericem garantiye yollayacağım siz ne yapacaksınız?

aradım iade 10 gün sürüyor dedi hocam şimdi kureyeye vericem garantiye yollayacağım siz ne yapacaksınız?
Önce 1 ay falan hevesimi alıp sonra garantiye yollarım diye düşünüyorum. Umarım çok uğraştırmazlar

Önce 1 ay falan hevesimi alıp sonra garantiye yollarım diye düşünüyorum. Umarım çok uğraştırmazlar
bende yarın yollayacağım, aradımda sıfır veya yenilenmiş ürün yolluyorlar dediler, yenilenmiş ne oluyor bilrn varmı? sıfır değil sanırım

Bugün teslim aldım siteden kaydettim iki yıl garantili cihaz. Rengi de çok hoş. Almak isteyen arkadaşlar varsa stok kovalayıp alabilirler.

Ekler

• 16969624272288469264580346857374.jpg
    16969624272288469264580346857374.jpg
    2.2 MB · Hit: 137
Benim yeşil ördekte de 2026 yılına kadar garanti çıktı.

Benim yeşil geldi ama içinden gamepass kodu gelmedı herkese gelıyor mu gamepass

Arkadaşlar selam, bana gelen siparişin güvenlik kilidi mi denir ne denir bilmiyorum, tam ortasına yapıştırılmamış ve içi epey tozlu gözüküyor. Sizde de bu şekilde mi geldi?

EK olarak bu güvenlik bandını elle soyarak açarsak kutuyu soyuyor mu? Yoksa bıçakla kesip mi açmalıyız?

Ekler

• site.jpg
    site.jpg
    2.6 MB · Hit: 79
Geri