❌İndirim Bitti! Xbox Wireless Controller – Deep Pink 1.737'TL

garanti nasıl oluyor hocam? birkere yolalyınca garantiye birdahaki bozulma veya sıkıntıda bakmıyorlar mı ürüne yani bir kerelik mi? kaç gün sürer garabti süreci acaba
Ürün Amazon tarafından 30 gün boyunca kayıt koşulsuz tam para iadesi geri kalan 2 yıl içinde ise sadece ürün iade ve tam para iadesi değil sadece ürüne verilen ücret vergi vs verilmiyor

Zam mı geldi yoksa bu fiyata çıkıyor muydu?
Screenshot_2023-10-10-09-24-39-938_com.amazon.mShop.android.shopping.jpg

e bugun 9. nesil pembe olanından geldi rt tuşuna sola dogru basınca biyere sürtüyor ama tam ortadan basınca tuş sürtmüyor ltde olmadı bu sorun hangi taraftan basarsam basayım biyere sürtmüyor ama rt öyle değil çözümü nedir acaba? yaşayan oldu mu benden başka
Bende de lt sağa doğru basınca sürtüyor. Garantiyle uğraşsam mı hiç bilemedim.

dostlar 2 yıl 3yıl garanti muhabbeti tr için geçerli değil malesef. kutunun içinden çıkan kitapçıkları okursanız microsoft aksesuarları için 90 gün garanti veriyor. ben amazon olduğu için aldım bi sorun olursa 1 yılda geçse ürünün baz fiyatını iade edebiliyoruz, tabi yol ve vergilerin fiyatını alamıyoruz.

Ara ara takip edin neredeyse 1 senedir indirime giriyor bu renkler. Ben martta pembe almıştım ucuz diye. Yeşili de geçen stok girince aldım. Bu iki rengi takip edin illa yakalarsınız.

Benimki de bugün geldi. F710'dan geçtim takoz kullanıyormuşum ben 😂 Anakartım bluetooth özellikli, FIFA'da bir gecikme hissetmedim. 2 yıl 1,5 ay garantili gözüküyor.
IMG_0468.jpeg
IMG_0470.jpeg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,530
Üyeler
186,744
Son üye
zCrawel
Geri