İnternet Tavsiyesi

Reaksiyon skoru
11
türk telekom kullancısıyım hatta speed test sonucunu da söyliyim ping 5 download 23 upload 5.75 hızında herhangi bir sorunum olmuyor ama türk telekom da sükreli kopmalar kesilmeler sorunlar meydana geliyor daha kaliteli bişeler istiyorum oyunlarda sürekli kopmalar oluyor internet gitmesinden dolayı o yüzden max 85 90 tl bir internet tavsiyesi önerirseniz çok sevinirim.

Millenicom kullaniyorum memnunum bakabilirsin

türk telekom kullancısıyım hatta speed test sonucunu da söyliyim ping 5 download 23 upload 5.75 hızında herhangi bir sorunum olmuyor ama türk telekom da sükreli kopmalar kesilmeler sorunlar meydana geliyor daha kaliteli bişeler istiyorum oyunlarda sürekli kopmalar oluyor internet gitmesinden dolayı o yüzden max 85 90 TL bir internet tavsiyesi önerirseniz çok sevinirim.
Türknet e bak zaten türktelekom altyapısı kullanıyor

Türknet e bak zaten türktelekom altyapısı kullanıyor
Ben de türknet kullanıyorum. VDSL'e geçiş sürecim biraz sıkıntılıydı ve telefona bakmıyorlar kesinlikle. Ama şuan 35/5.7 hız alıyorum ve hiç kopma sorunu yaşamıyorum VDSL'e geçtiğimden beri. Modemi günlerce resetlemeden kullanmak alışık olduğum bir şey değil.

türk telekom kullancısıyım hatta speed test sonucunu da söyliyim ping 5 download 23 upload 5.75 hızında herhangi bir sorunum olmuyor ama türk telekom da sükreli kopmalar kesilmeler sorunlar meydana geliyor daha kaliteli bişeler istiyorum oyunlarda sürekli kopmalar oluyor internet gitmesinden dolayı o yüzden max 85 90 TL bir internet tavsiyesi önerirseniz çok sevinirim.
türkcell kullanıyorum almalıwsın kesinlikle.mümkünse altyapı falan varsa türkcell al

bende turk telekom kullanıyorum benim sozleşmem bitince mesala ben turk nete geçiceğim öneririrm:

Geri