mrselcuk81
80+
- Reaksiyon skoru
- 99
Düz 20000 yaptı rtx 3060 var ama kasası cenova kasaymış ne farkı olur soğutması falan iyi midir?
Çok mu ısınıyor bunlarAlınmaz pişman olursun. Kışın iş yapar ama![]()
forumda ısnıyor diyorlardı ama denemek lazım acer ya da Victus 16 lara bakabilirsin çünkü Victus15 ler cayır cayır yanıyorÇok mu ısınıyor bunlar
Acer nitro 5 ler nasıl birde acer aspire serisi nasıl biliyor musun hocamforumda ısnıyor diyorlardı ama denemek lazım acer ya da Victus 16 lara bakabilirsin çünkü Victus15 ler cayır cayır yanıyor
dostum selam g5 modelini kullanıyorum dediğin gibi ısınma problemi vardı bios update sonrası 75-80 derecelerde geziyorAlınmaz pişman olursun. Kışın iş yapar ama![]()
hocam nitro 5 serisinin soğutması iyi ama aspire oyun için değil ya var ya bu forumda o kadar çok aspire gördüm ki bıktım adam gelmiş oyun oynucam diyor geliyo aspire öneriyor profil imzama yazcam aspire oyun için değil diyeAcer nitro 5 ler nasıl birde acer aspire serisi nasıl biliyor musun hocam
G5 bununla aynı kasa mı oluyor hocamdostum selam g5 modelini kullanıyorum dediğin gibi ısınma problemi vardı bios update sonrası 75-80 derecelerde geziyor
Hocam asıl hedef oyun değil zaten ağır oyunlarda oynamam ben en fazla gta5 valo cs mimarlık 1. Sınıf öğrencisiyim autocat 3d max için alıcam aslındahocam nitro 5 serisinin soğutması iyi ama aspire oyun için değil ya var ya bu forumda o kadar çok aspire gördüm ki bıktım adam gelmiş oyun oynucam diyor geliyo aspire öneriyor profil imzama yazcam aspire oyun için değil diye
hocam gta 5 valo cs gibi oyunlar içinde uzun vadede yetersiz gelir aspireG5 bununla aynı kasa mı oluyor hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam asıl hedef oyun değil zaten ağır oyunlarda oynamam ben en fazla gta5 valo cs mimarlık 1. Sınıf öğrencisiyim autocat 3d max için alıcam aslında
Evet, kronik.Çok mu ısınıyor bunlar
Sonuçta clevo kasa riske gelmez. Ne olacağı belli değil.dostum selam g5 modelini kullanıyorum dediğin gibi ısınma problemi vardı bios update sonrası 75-80 derecelerde geziyor
Hocam tam büççe diye bişey yok peder beye gösyeriyorum şuan araştırıyorumEvet, kronik.
Max bütçe nedir?
Sonuçta clevo kasa riske gelmez. Ne olacağı belli değil.
Nitro 5ler iyi mi nedense bana çirkin geliyoAlınmaz ayrıca fiyatı pahalı.
Geçen ay Nitro 5 11 aylık garantili ek 32Gb ramli cihazımı 19a vermiştim.
Birde clevo kasa ne oluyorEvet, kronik.
Max bütçe nedir?
Sonuçta clevo kasa riske gelmez. Ne olacağı belli değil.
hocam plastik kasa ya da ince kasa falan demektir heralde ama bu gigabyte laptop türkçe Q klavye değil yazarken zorluk çekersinHocam tam büççe diye bişey yok peder beye gösyeriyorum şuan araştırıyorum
Nitro 5ler iyi mi nedense bana çirkin geliyo
Birde clevo kasa ne oluyor