Bateri çalan kimler?

SnareEcho

80+ Silver
Reaksiyon skoru
4,052
Arkadaşlar kimler bateri çalıyor? Çalanlar çaldığını, kaç yıldır çaldığını ve en sevdiği bateristi/bateristleri belirtsin!
Bateri çalıyorum. 5 yıldır çalıyorum. Lars Ulrich ve Ethan Torchio favorimdir.

Arkadaşlar kimler bateri çalıyor? Çalanlar çaldığını, kaç yıldır çaldığını ve en sevdiği bateristi/bateristleri belirtsin!
Bateri çalıyorum. 5 yıldır çalıyorum. Lars Ulrich ve Ethan Torchio favorimdir.
gitar çalıyorum ama üstüne lahmacun düştü yağlı yağlı oldu bende bidaha kullanmadım bateri hiç kullanmadım

pahalı ve bu aralar e spora sardım o yüzden saldım peki sana sorum senin hiç pc in oldumu ?
Evet var ama oyun için kullanmıyorum. Müzik, ders ve forum için. Daha doğrusu oyun oynamıyorum. Oyun piyasasını bilirim ama.

Evet var ama oyun için kullanmıyorum. Müzik, ders ve forum için. Daha doğrusu oyun oynamıyorum. Oyun piyasasını bilirim ama.
hmm peki yaşın kaç merak ettim :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

SANA teşekkür ediyorum aklıma gitarı getirdin söz bugün çalıcam.

Bateri çalmıyorum ama favori baterist sorulmuş bunu cevaplamam lazım: Nick Mason.

29:45 - 35:25 arasını izlemen yeterli. Çok sevdiğim bir performansı, gerçekten çok iyi.

Nick Mason Pink Floyd'un müzik anlayışında çok çok önemli bir yere sahiptir, gerçek bir müzisyen.

hmm peki yaşın kaç merak ettim :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

SANA teşekkür ediyorum aklıma gitarı getirdin söz bugün çalıcam.
Yaşımı vermeyeyim hocam sonra sıkıntı oluyor :D sizle alakası yok yanlış anlamayın.
Rica ederim cansın
Bateri çalmıyorum ama favori baterist sorulmuş bunu cevaplamam lazım: Nick Mason.

29:45 - 35:25 arasını izlemen yeterli. Çok sevdiğim bir performansı, gerçekten çok iyi.

Nick Mason Pink Floyd'un müzik anlayışında çok çok önemli bir yere sahiptir, gerçek bir müzisyen.

Seni bilmez miyim isiktim 🥰

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,345
Üyeler
188,405
Son üye
huseyin58
Geri