gitar çalıyorum ama üstüne lahmacun düştü yağlı yağlı oldu bende bidaha kullanmadım bateri hiç kullanmadımArkadaşlar kimler bateri çalıyor? Çalanlar çaldığını, kaç yıldır çaldığını ve en sevdiği bateristi/bateristleri belirtsin!
Bateri çalıyorum. 5 yıldır çalıyorum. Lars Ulrich ve Ethan Torchio favorimdir.
pahalı ve bu aralar e spora sardım o yüzden saldım peki sana sorum senin hiç pc in oldumu ?Hiç yeni almayı düşünmedin mi?
Evet var ama oyun için kullanmıyorum. Müzik, ders ve forum için. Daha doğrusu oyun oynamıyorum. Oyun piyasasını bilirim ama.pahalı ve bu aralar e spora sardım o yüzden saldım peki sana sorum senin hiç pc in oldumu ?
hmm peki yaşın kaç merak ettimEvet var ama oyun için kullanmıyorum. Müzik, ders ve forum için. Daha doğrusu oyun oynamıyorum. Oyun piyasasını bilirim ama.
SANA teşekkür ediyorum aklıma gitarı getirdin söz bugün çalıcam.Evet var ama oyun için kullanmıyorum. Müzik, ders ve forum için. Daha doğrusu oyun oynamıyorum. Oyun piyasasını bilirim ama.
Yaşımı vermeyeyim hocam sonra sıkıntı oluyorhmm peki yaşın kaç merak ettim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
SANA teşekkür ediyorum aklıma gitarı getirdin söz bugün çalıcam.
Seni bilmez miyim isiktimBateri çalmıyorum ama favori baterist sorulmuş bunu cevaplamam lazım: Nick Mason.
29:45 - 35:25 arasını izlemen yeterli. Çok sevdiğim bir performansı, gerçekten çok iyi.
Nick Mason Pink Floyd'un müzik anlayışında çok çok önemli bir yere sahiptir, gerçek bir müzisyen.