The Last Of Us Part 1 Alınır Mı?

Flyn83

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
168
Ps4’de 2 kez bitirdim ve en sevdiğim oyun olmuştu birde PC’de oynamak istiyorum PC’de almayı düşünüyorum sizce alınır mı?

Ps4’de 2 kez bitirdim ve en sevdiğim oyun olmuştu birde PC’de oynamak istiyorum PC’de almalıyım sizce şimdi birde zam gelme olayı var sizce alınır mı?
Pc de portun yapan kişiler gece rüyanıza girebilir hocam vram sıkıntısı ve işlemci ekran kartını bu kadar dengesiz kullanan başka oyun görmedim

Pc de portun yapan kişiler gece rüyanıza girebilir hocam vram sıkıntısı ve işlemci ekran kartını bu kadar dengesiz kullanan başka oyun görmedim
Hocam 3060ti 5600 nasıl performans gösterir

Ps4’de 2 kez bitirdim ve en sevdiğim oyun olmuştu birde PC’de oynamak istiyorum PC’de almayı düşünüyorum sizce alınır mı?
Ucuz olsa al derdimde gerek yok bence. O fiyata başka bir oyun bak derim.

Daha önce hiç oynamadım ancak dizisini izledim ve çok beğendim, hikayesini biliyorum yani. Yine de oynanmalı mı?

Bu oyun şey değil miydi bilgisayarları ağlatan oyun öyle bi optimizasyonu vardı ki 16gb ram bile yetmiyordu diye hatırlıyorum

Bu oyun şey değil miydi bilgisayarları ağlatan oyun öyle bi optimizasyonu vardı ki 16gb ram bile yetmiyordu diye hatırlıyorum
ram yetmediği için sık sık çökme yaşıyordum :D. Oyunu öyle ya da böyle bitirdim, adamlar yapmış ya

Alınmaz 16GB ram dayanmıyor 14 gb kullanıyor Shader geç yükleniyordu herkes de şansıma erken yükleniyordu PC PORT Rezalet

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,844
Üyeler
186,250
Son üye
blent
Geri