Pc de portun yapan kişiler gece rüyanıza girebilir hocam vram sıkıntısı ve işlemci ekran kartını bu kadar dengesiz kullanan başka oyun görmedimPs4’de 2 kez bitirdim ve en sevdiğim oyun olmuştu birde PC’de oynamak istiyorum PC’de almalıyım sizce şimdi birde zam gelme olayı var sizce alınır mı?
Hocam 3060ti 5600 nasıl performans gösterirPc de portun yapan kişiler gece rüyanıza girebilir hocam vram sıkıntısı ve işlemci ekran kartını bu kadar dengesiz kullanan başka oyun görmedim
Ucuz olsa al derdimde gerek yok bence. O fiyata başka bir oyun bak derim.Ps4’de 2 kez bitirdim ve en sevdiğim oyun olmuştu birde PC’de oynamak istiyorum PC’de almayı düşünüyorum sizce alınır mı?
dlss ile çok zorlamaz ama arkadaş haklıHocam 3060ti 5600 nasıl performans gösterir
Ben 3060 r5500 ile high e çekip oynuyordum ani fps düşüşleri oluyordu ultrada senin ki ultra kaldırabilir dicem de çok gereksiz vram yiyor ultrada high ultra arası olur galibaHocam 3060ti 5600 nasıl performans gösterir
ALINMAZ.Ps4’de 2 kez bitirdim ve en sevdiğim oyun olmuştu birde PC’de oynamak istiyorum PC’de almayı düşünüyorum sizce alınır mı?
katılıyorum kasanın tamperli camına dokunuyorum o kadar sıcak ki içerisi sistemi mahvediyor.Pc de portun yapan kişiler gece rüyanıza girebilir hocam vram sıkıntısı ve işlemci ekran kartını bu kadar dengesiz kullanan başka oyun görmedim
Oyun güzel ama şu anda bile buglar var .(Oyunu kırmıyor)Ps4’de 2 kez bitirdim ve en sevdiğim oyun olmuştu birde PC’de oynamak istiyorum PC’de almayı düşünüyorum sizce alınır mı?
ram yetmediği için sık sık çökme yaşıyordumBu oyun şey değil miydi bilgisayarları ağlatan oyun öyle bi optimizasyonu vardı ki 16gb ram bile yetmiyordu diye hatırlıyorum