Yardım Bu kablolar nereye takılıcak?

Reaksiyon skoru
150
Merhaba arkadaşlar ben deep cool matrex 50 kasa aldım ama bu kabloların bağlantısını yapamadım çok karışık nasıl yapıcam yardım edin lütfen çok kablo var işlemcide yer var birde sata kablosuyla mı bağlıcam anlamadım çok karışık kablo kasayı fişe takıyorum kasa çalışmıyor
image.jpg

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    1.2 MB · Hit: 66
  • image.jpg
    image.jpg
    1.3 MB · Hit: 67
  • image.jpg
    image.jpg
    1.2 MB · Hit: 72
  • image.jpg
    image.jpg
    1.5 MB · Hit: 69
Şu an müsait değilim.
Yanlış bağlantı yapıp çalıştırmaya çalışmayın.

Kablolar doğru takılmadan çalıştırma parçaları yakarsın. Youtube üzerinden kablolama videosu izleyin o yardımcı olur

Şu an müsait değilim.
Tamamdır denedim bi kaç kere inşallah parçalar yanmamıştır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam sonra ah vah etmeyin
hocam çok kablo var fotoğraf atiyim bi bakın

Hocam bi bakın kablolar bunlar hangisi nereye takılıcak çok karışık youtubeden bakıyorum ama yabancılar var ve video hızlı anlaşılmıyor yavaşlatsanda bi yardımcı olun inşallah yanmamıştır parçalar denemek için çalıştırdıl bi kaç kere rastgele takıp

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    1.6 MB · Hit: 42
  • image.jpg
    image.jpg
    1.4 MB · Hit: 57
  • image.jpg
    image.jpg
    2 MB · Hit: 49
  • image.jpg
    image.jpg
    2 MB · Hit: 46
Kablolar doğru takılmadan çalıştırma parçaları yakarsın. Youtube üzerinden kablolama videosu izleyin o yardımcı olur
Diğer kabloları zaten youtubeden bakıp yaptım onlar doğru sadece bu rgb kabloları olmuyor nereye takıcağımı bilmiyorum kasayı fişe takıyorum tepki yok sizce bir şey olmuş mudur?

Diğer parçaların kabloları doğru hocam bu rgb bağlantılarını youtubeden bakıp denedim ama bunun yüzünden parçalar yanar mı ki diğer kablolar doğru anakart üzerindekiler vs

Şu an müsait değilim.
Hocam müsait olduğunda bak sadece denemek amaçlı rgb kablolarını taktım birbirine ama kasada tepki yok diğer anakart üzerindekileri falan youtubeden bakıp yaptım onlar zaten doğru

Diğer kabloları zaten youtubeden bakıp yaptım onlar doğru sadece bu rgb kabloları olmuyor nereye takıcağımı bilmiyorum kasayı fişe takıyorum tepki yok sizce bir şey olmuş mudur?

Diğer parçaların kabloları doğru hocam bu rgb bağlantılarını youtubeden bakıp denedim ama bunun yüzünden parçalar yanar mı ki diğer kablolar doğru anakart üzerindekiler vs

Hocam müsait olduğunda bak sadece denemek amaçlı rgb kablolarını taktım birbirine ama kasada tepki yok diğer anakart üzerindekileri falan youtubeden bakıp yaptım onlar zaten doğru
Pc sorunsuz çalışıyor ama kasa fanları mı çalışmıyor doğru mu anladım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,792
Üyeler
195,730
Son üye
alibaki1
Geri