Hayır hesap kaldırma gibi bi durum yokHesaplar kapanacakmı yani ve sonra abd hesabımı açıcaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
O zaman oyunlar çöp olur
İyi çünkü baya oyunum varHayır hesap kaldırma gibi bi durum yok
Ayrıca steam Türkiyeden çekilmiyor çünkü hiçbir zaman Türkiye de olmamıştı sadece TL fiyatlandırma kalkacak
Almayın oyun TL olur hatta dolar kuru 15 yaparlarTepki göstersek geri adım atarlar fakat herkes olayı kabullenmiş
Marketlere boykot yapılıyo israil ürünü vs diyerek, Ürünlere indirim yaptılar hemen işe yarıyor yani, 2001 krizinde millet para harcamadı esnaflar battı şimdi daha büyük kriz yaşamamıza rağmen millet su içer gibi para harcıyor enflasyonun artmasısın sebebi bizim halkımız kimsenin haberi yok.İyi çünkü baya oyunum var
Almayın oyun TL olur hatta dolar kuru 15 yaparlar
Eğer zorlarsak
Aynen knk onca ülke oyun alıyor ama türkiye almıyor tüh yaTepki göstersek geri adım atarlar fakat herkes olayı kabullenmiş
Batman güzeldir alabilirsin bide batman origins de ekleyebilirsinHacılar onu bunu boşverin oyunlar nasıl?
Alınır50 TL bütçem var Steam'in Türkiye'den çekilmesinden dolayı son olarak oyun almayı düşünüyorum. Aklımda Batman Arkham Collection ve The Walking Dead: The Telltale Definitive Series almayı düşünüyorum sizce nasıl ya da ne almalıyım?
Emin ol geri adım atmazlar. Hatta adamlar fazlasıyla geç kalmışlar bile.Tepki göstersek geri adım atarlar fakat herkes olayı kabullenmiş
Limbo al.50 TL bütçem var Steam'in Türkiye'den çekilmesinden dolayı son olarak oyun almayı düşünüyorum. Aklımda Batman Arkham Collection ve The Walking Dead: The Telltale Definitive Series almayı düşünüyorum sizce nasıl ya da ne almalıyım?