Numara taşıma nedir ?

bu ücretsiz aslında ama geçtiğin operatörde faturalı olarak geçmemen lazım ve tarife seçmemen lazım...

sen bi vodafone bayisine git onlar seni yönlendirir ttnet e geçiyorum ben geri gleceğim zaman onlar çok sorun çıkarmıyor

vodafoneda 16 gb 170 TL mesela şuan yeni gelene...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sıfırdan hat alanlar için 440 TL sen taşıma yapacaksın ücretsiz olarak
Tamamdır ben bi gideyim o zaman bu gün teşekkür ediyorum arkadaşlar hepinize geldiğim zaman ne olduğuna dair bilgi veririm

Tamamdır ben bi gideyim o zaman bu gün teşekkür ediyorum arkadaşlar hepinize geldiğim zaman ne olduğuna dair bilgi veririm
bende türktelekom dan türkcell e geçmek istiyorum bilgi çok iyi olur.

Bunu yapmak ne kadar tutar ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yeni hat ücreti 440 liraymış yapmak mantıklı mı yine de
yeni hat alınca numara da değişiyor

bende türktelekom dan türkcell e geçmek istiyorum bilgi çok iyi olur.
Dün gittim akşama doğru vodafone a bana bi türk telekom baisine gidip numara taşıma işlemini yapabileceğimi söyledi sanırsam ondan sonra tekrar vodafone şubesine gidip numaramı tekrardan taşıyacağım ve yeni müşteri kampanyalarından birinden yararlanabileceğim

Dün gittim akşama doğru vodafone a bana bi türk telekom baisine gidip numara taşıma işlemini yapabileceğimi söyledi sanırsam ondan sonra tekrar vodafone şubesine gidip numaramı tekrardan taşıyacağım ve yeni müşteri kampanyalarından birinden yararlanabileceğim
Önce farklı operatöre taşıyıp hattın açılacak, kullanmak istediğin kampanya varsa şartlarında yazan süre kadar bekleyeceksin, yeniden geri döneceksin.

Önce farklı operatöre taşıyıp hattın açılacak, kullanmak istediğin kampanya varsa şartlarında yazan süre kadar bekleyeceksin, yeniden geri döneceksin.
Sanırım 1 yıllığına Türk Telekoma geçeceğim biraz daha araştıracağım şimdilik türk telekoma geçilir veya geçilmez diye fikrinizi belirtirseniz sevinirim çünkü fiyatları diğer operatörlere göre daha hesaplı geldi biraz işkillendim

Sanırım 1 yıllığına Türk Telekoma geçeceğim biraz daha araştıracağım şimdilik türk telekoma geçilir veya geçilmez diye fikrinizi belirtirseniz sevinirim çünkü fiyatları diğer operatörlere göre daha hesaplı geldi biraz işkillendim
türktelekom önermem çekmediği çok yer oluyor.

Ben Turkcell harici kullanmıyorum.

Arkadaşlar öncelikle merhaba şu anda vodafone dayım ancak fahiş fiyatlar ödüyorum diğer operetörlerde tarifeler çok daha ucuz bu yüzden de operetörümü değiştirmeye karar verdim numara taşıma ile ilgili bilgisi olan varsa detaylı anlatabilir mi
107 tl ye 16gb paketi aldık anneme ve bana tt den geçtik bitmediyse ona bak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,646
Üyeler
186,921
Son üye
BABUŞ1
Geri