Yaşa bakmıyorlarNasıl hocam pc varken olmuyor mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yaşım küçük nasıl arıyayım
bilgisayar üzerinden giriş yap hesabına sonra profilim hepsiburada premium kısmına gelince ayarlar işareti çıkıyor oradan iptal edebilirsinEvde pc yok ve hepsiburada premium u iptal etmem gerekiyor ne yapmalıyım acil.
Düzgün okudun mu?bilgisayar üzerinden giriş yap hesabına sonra profilim hepsiburada premium kısmına gelince ayarlar işareti çıkıyor oradan iptal edebilirsin
hayır okumadım ama hepsiburada detaylarını da sen okumamşsn anlaşılan orada müşteri temsilcisine ulaşarak veya pc üzerinden ipta ledebileceğin yazıyor demi ?Whatsapp üzerinden olmuyor mu
Düzgün okudun mu?
Okudum ve biliyorum fakat sen anlaşılan o ki konuyu hiç okumamışsın. Ben konuyu pc yok iptal edemiyorum diye açtım ve yaşım 12 falan müşteri hizmetleri ile görüşemem.hayır okumadım ama hepsiburada detaylarını da sen okumamşsn anlaşılan orada müşteri temsilcisine ulaşarak veya pc üzerinden ipta ledebileceğin yazıyor demi ?
yaşının 12 olmasıyla müşteri hizmetleri ile görüşememeni bağdaştıramadım ? konuşmaya üşeniyorsan orası başkaOkudum ve biliyorum fakat sen anlaşılan o ki konuyu hiç okumamışsın. Ben konuyu pc yok iptal edemiyorum diye açtım ve yaşım 12 falan müşteri hizmetleri ile görüşemem.
Görüşürüm ama görüşemem