Android S20 Fe'den S23'e geçilir mi?

Hocam bu konuda maalesef size katılamıyorum apple bu ekosistem işini ciddi manada güzel yapıyor apple cihazlar arası dosya aktarımı aşırı derecede kolay ki çok pc den bilgisayara dosya aktarılıyorsa çok çok rahat oluyor (genel manada konuşuyorum şuanda) ancak sırf iphone kullanıyorum diye hava yapmak için alanlar için cidden boş bi durum maddi imkanım olursa bende denemek isterim ios ve samsungun kendi ekosistemlerini
bende bütün cihazları vardı aynı işlev samsungu takıyon pc'ye çatır çatır aktarıtorsun hatta iphoneden ipad'e airdropdan bir şeyler atıyorum geçiyor ama büyük dosya Atmıyor abii atmıyor deli oluyorum o zaman bu neden var kabloyu takıp atmak en mantıklısı halen. Çok sıkıntılı bu airdrop falan vallahi bak

bende bütün cihazları vardı aynı işlev samsungu takıyon pc'ye çatır çatır aktarıtorsun hatta iphoneden ipad'e airdropdan bir şeyler atıyorum geçiyor ama büyük dosya Atmıyor abii atmıyor deli oluyorum o zaman bu neden var kabloyu takıp atmak en mantıklısı halen. Çok sıkıntılı bu airdrop falan vallahi bak

büyük dosya konusunda katılıyorum ancak onun harici airdrop baya işlevli benim eniştem dosyalarla fazla uğraştığından bu airdrop sistemini bir dönem fazlaca kullanıyordu aklımda kalan en son bilgiler bu yöndeydi

Geçilir ama S20 Fe her şeye yetiyordur. Ekstra bir farklılık hissetmezsin.

kral 17k baya iyi o telefona. bence değer bidaha bulunmaz.

Ülkemizdeki son ekonomik durumlardan sonra artık telefonlarda bir yatırım aracı olarak görülmeye ve bu gaye de satın alınmaya başladı. Uzun dönemde hep günlük kullanayım hemde değer kaybetmesin diyorsan. IPhone modellerine bakmanı tavsiye ederim bu fiyat bandında zira 2 ay sonrasında her şeye zam gelecek yeni yıl ile birlikte senin şuanda satın almış olduğun iphone yine aynı değerini koruyacak veya üstüne katlaması bile mümkün olabilir bu ekonomide, Ayrıca sorunuzun cevabıda şahsen S20'den S23'e geçilir güzel bir performans artışı olur ayrıca güncelleme ve güvenlik güncellemesi de alınır ama yarın bir gün paraya ihtiyacınız olursa veya model değiştirmek isterseniz eğer iphone'a kıyasla yarı yarıya maddi kayıp olur durum bundan ibaret. 20K altında satın alım yapacaksanız şahsi fikrim android almanız olur fakat bütçeniz 20K üzeriyse yatırım amaçlıda düşünüp iphone telefonlara yönenilmeli maaleesef ülkenin gerçeği bu şekilde
Hay ağzına sağlık hocam. Ya, anlatmak istediğimi söyledin

kral 17k baya iyi o telefona. bence değer bidaha bulunmaz.
Bende bu şekilde düşünüyorum nedense
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İphone ekosistemine geç dedim, iphone geç anlamında dostum, iphone piyasasına geçmesini tavsiye ediyorum, androidi alıyorsun satamıyorsun iphone kadar rahat, söyleyeceklerim bu kadar, bunu anlamam zaman aldı, iphone 11 vardı kullanamadım bu ne sade düz telefon dedim, ekstra özellikleri vb yok androidlerde ram arttırma olayı vb cazip geliyordu aslında asıl olay stabilize imiş, iphone her konuda önde artık benim gözümde, androidin kralı telefonum vardı mi 11 şimdi call of duty ultra ayarda açamıyor, satmaya kalksam sence aldığımın üstüne satabilir miyim? tabii ki hayır. kısaca dostum eğri otur doğru konuş iphone yönel,
Yani al sat için mantıklı iphone fakat ben hiçbir zaman telefon satmadım ne varsa kullandım yada takaslarla yüksek fiyata değiştirdim kurumlar aracılığıyla ki ileride bütçem açılınca yeniden iphone almak gibi bir planım var. En kötü ikinci telefonum yaparım onu Sadece donanım olarak eski bir cihaz istemiyorum. Dediğim gibi 10 yıldır ios kullanıcısıyım 7-8 aydır kullanıyorun androidi.

18k fiyat muq fiyat düşünmen bile hata

ben bile ilk çıktığında 26 kya aldım şuan 30 üstü direkt al bence değilse bile kapalı kutu olarak rahat satılır

Teşekkürler ama dediğim gibi takasla🤣

Peki bu kadar süredir kullanımda avantaj yada dezavantajları nedir?
Takasla bile olsa muq fiya

Teşekkürler ama dediğim gibi takasla🤣

Peki bu kadar süredir kullanımda avantaj yada dezavantajları nedir?
O insana kullanıcıya göre değişir be kral. Ben note 8 pro dna geçtim. Devrim atladım haliyle. O yüzden kıyaslayamam pek. Ama ekranı ayrı güzel hızı ayrı güzel işletim aistemi ayrı güzel. Komple saat tavlet kulaklık ekosisteö yaptım. Memnunum şahsen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,730
Üyeler
186,101
Son üye
adofun
Geri