seyfo-dayı
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 580
Bu ekran geliyo delete tuşuna basıyorum seri seri ama bios ekranı gelmeden normal şekilde açılıyo sebebi nedir
Bilgisayarı yeniden başlatın ekran kapandığı gibi del tuşuna sürekli basıp deneyinAlıntıyı görüntüle
Bu ekran geliyo delete tuşuna basıyorum seri seri ama bios ekranı gelmeden normal şekilde açılıyo sebebi nedir
hocam pc açılırken f2 e seri seri mi basimBir de pc açılmadan önce f2 tuşuna bas çek yap sonra pcyi aç bios açılasaya kadar hiç bırakma
Evet hocam pc kapalıyken f2ye seri seri bas basarken pcyi aç bios ekranı geleseye kadar bırakma bir bilgisayarımda öyle giriliyor bios abelki sende de öyledir anakart üretici firma ne?hocam pc açılırken f2 e seri seri mi basim
Asus m2n am2+ hocamEvet hocam pc kapalıyken f2ye seri seri bas basarken pcyi aç bios ekranı geleseye kadar bırakma bir bilgisayarımda öyle giriliyor bios abelki sende de öyledir anakart üretici firma ne?
hmm benim verdiğim tavsiye acer anakart içindi o zaman f2 veya del tuşu olması lazım şu an asus bilgisayarımı da kullanıyorum açılırken bir kez belirttiğim iki tuştan birine basıyorum açılıyor bende. İki tuşu da yine dene tam hatırlamıyorum hangisiydi.Asus m2n am2+ hocam