Hangi Mekanik Klavyeyi Almalıyım

Skaylent

80+
Reaksiyon skoru
3
Arkadaşlar şu klavyeler arasında kaldım hangisini önerirsiniz

Apex 3 tkl mekanik değil.
Eğer numpad sıkıntı olmazsa omen encoder öneririm.

Apex 3 tkl mekanik değil.
Eğer numpad sıkıntı olmazsa omen encoder öneririm.
numpad olsa fena olmaz çünkü bu zamana kadar hiç numpadsiz klavye kullanmadım o yüzden bi tık rahat edemem diyerekten bi korku var numpadli kullanıp şuan numpadsiz kullanan arkadaşlar varsa deneyimlerini aktarırsa sevinirim

Omen Encoder en mantıklısı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

numpad olsa fena olmaz çünkü bu zamana kadar hiç numpadsiz klavye kullanmadım o yüzden bi tık rahat edemem diyerekten bi korku var numpadli kullanıp şuan numpadsiz kullanan arkadaşlar varsa deneyimlerini aktarırsa sevinirim
Numpadi var.

Omen Encoder en mantıklısı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Numpadi var.
araştırdığımda bana da öyle geli ama görüntüsünden pek bi hoşlaşmadım bide tekrardan bi soriyim dedim çünkü insanlar xpg ile omen arasında kalmış gibi geldi bana o yüzden dedim gene bi soriyim

araştırdığımda bana da öyle geli ama görüntüsünden pek bi hoşlaşmadım bide tekrardan bi soriyim dedim çünkü insanlar xpg ile omen arasında kalmış gibi geldi bana o yüzden dedim gene bi soriyim
Sadece RGB ve bilek desteği yok, onun dışında eski seri cherry mx kullanılmış diyenler var ama fazla fark edeceğini sanmıyorum ki kesin bir bilgi değil zaten.

Sadece RGB ve bilek desteği yok, onun dışında eski seri cherry mx kullanılmış diyenler var ama fazla fark edeceğini sanmıyorum ki kesin bir bilgi değil zaten.
2.el almayı düşünmüyorum rgb olsa fena olmazdı da daha iyisi yapıcak bişi yok bilek desteğini de ekstra olarak alırım sıkıntı olmaz

2.el almayı düşünmüyorum rgb olsa fena olmazdı da daha iyisi yapıcak bişi yok bilek desteğini de ekstra olarak alırım sıkıntı olmaz
bilek desteği alacak parayı da klavyeye ekleyip rgb bir şeyde alabilirsin fakat numpadli istediğin için yine en mantıklısı encoder

bilek desteği alacak parayı da klavyeye ekleyip rgb bir şeyde alabilirsin fakat numpadli istediğin için yine en mantıklısı encoder
bilek desteği 50-100tl bişi değil mi yaw numpad o rahat etmeme göze hitap etmemeden kaynaklı olsun istiyorum açıkçası ama daha iyi klavye varsa numpadsiz o da olur

Xpg summoner silver switch kullanıyorum memnunum listedeki en iyi klavyedir

summoner en mantıklıları hocam arlarında

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,196
Üyeler
191,441
Son üye
Shade7
Geri