19fenerlibey07
80+
- Reaksiyon skoru
- 142
S23 kampanyaya dahil değil. Bu liste yanlış bence. Fiyat sınırı 9500 TL ona göre. Açıköğretim dahil değil birde
Telefonda %44 , laptopta %16 oranında vergi indirimi en fazla toplam 5500 tl olacakGSBBİZ uygulamasından faturayı girip vergi iadesini alabiliyorsunuz ama henüz hiçbir şey net değil acaba 9000tl'ye telefon + 5500tl'ye tablet alsak 5500(max indirim tutarı) olarak mı oluyor![]()
a32 ??Honor fiyatı artmasaydı X9A en iyi seçenekti fakat şu an Realme 10 ve Galaxy A24 en iyi seçenekler gözüküyor.
olmuyor diye biliyorumAçıköğretim uni olmuyor mu?
Açıköğretim uni olmuyor mu?
8 aslında çok da üzülecek bir şey değil operatörünün bayisine gidip hattı devralmak istiyorum dediğinde hat sahibi her kimse birer imza atıp hattın devir teslimini sana yapıyor belli bir ücreti var operatörden operatöre değişiyor bilgin olsunolmuyor diye biliyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
8. sıradaki üzdü hem de bayağı üzdü.
yeni hat almayla aynı ücrette diye biliyorum8 aslında çok da üzülecek bir şey değil operatörünün bayisine gidip hattı devralmak istiyorum dediğinde hat sahibi her kimse birer imza atıp hattın devir teslimini sana yapıyor belli bir ücreti var operatörden operatöre değişiyor bilgin olsun
3 gün önce 9499'a aldım. 4x4 saatlik indirimlerde düşüyor genelde fiyatı.Honor fiyatı artmasaydı X9A en iyi seçenekti fakat şu an Realme 10 ve Galaxy A24 en iyi seçenekler gözüküyor.