Neler Yeni

🔥İndirim Xbox series s 10.000 Microsoft Garantili

Omeraslan93

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
782
İsim
Ömer Aslan
Konu açıldı mı bilmiyorum. 2k oyun için çok iyi fiyat bence.
Xbox series s

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
642
İsim
Emre Altun

Omeraslan93

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
782
İsim
Ömer Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Rabiotta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Mert Furkan Can
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,oyunlar,diziler
Bu konsolun performansını kimse begenmiyor diye biliyorum emin misin 2kda düzgün performans verdiğine

egefitness

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
mehmet
n11 teknamarkette 9500 gösteriyo

Platen

80+
Bu konsolun performansını kimse begenmiyor diye biliyorum emin misin 2kda düzgün performans verdiğine
yeni oyunlar hep series s e oyun çıkartırken zorluk yaşıyor. Bazıları bu yüzden ertelendi hatta. Almışken series x alınmalı uzun ömürlü olması için.

Omeraslan93

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
782
İsim
Ömer Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Platen

80+
Fiyat olarak ucuz diye paylaştım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet Microsoft garantili olduğu için 10k ucuz zaten. Normalde ithalatçıları daha ucuz
geçen mart ayında xbox 9. nesil kol almıştım amazon germany den. 2 yıllık garanti gelmişdi ama 4 ay erken başlamıştı ben almadan. Desteğe yazıp düzelteyim dedim garantiyi 3 ay a düşürdüler. Neymiş aksesuarlarda 3 ay garanti varmış. Kırk takla attım garantiyi 2 sene yapacam diye tekrardan. Microsoft a hiç güvenmiyorum garanti konusunda.

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
826
İsim
YILDIRIM
Pc sahibiyseniz gereksiz olur almak daha önce bu hatayı yaptım 3 ay sonra geri sattım şuan pc ve ps5 sahibiyim bu şekilde çok daha iyi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Koray
Bilgisayarınız varsa tavsiye etmem. Ben de var Series S, sarmadı beni açıkçası bilgisayar topladım. Satmayı düşünüyorum. Gamepad ile gerçekten oynayabiliyorsanız oyunları, sizi tatmin edebilir. Performans konusunda çok aşırı oyun deneyimim olmasa da bir sıkıntısını görmedim. Beraber oynayabileceğiniz arkadaşlarınız da varsa o fiyata iyi cihaz ama imkan varsa daha PS 5 almalı.

Omeraslan93

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
782
İsim
Ömer Aslan
geçen mart ayında xbox 9. nesil kol almıştım amazon germany den. 2 yıllık garanti gelmişdi ama 4 ay erken başlamıştı ben almadan. Desteğe yazıp düzelteyim dedim garantiyi 3 ay a düşürdüler. Neymiş aksesuarlarda 3 ay garanti varmış. Kırk takla attım garantiyi 2 sene yapacam diye tekrardan. Microsoft a hiç güvenmiyorum garanti konusunda.
Kanka senin ki yurt dışından. Ben de bir ay önce Almanya dan 9.nesil gamepad aldım 2 yıldan fazla garanti çıktı. Yurtdışı garantisi şans işi sanırım.Bu trden olduğu için garantisi her türlü satın aldığından itibaren başlayacak.

Top Bottom