Omeraslan93
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 798
Konu açıldı mı bilmiyorum. 2k oyun için çok iyi fiyat bence.
Xbox series s
Xbox series s
2k oyun için kısmını açıklar mısınız?Konu açıldı mı bilmiyorum. 2k oyun için çok iyi fiyat bence.
Xbox series s
Konsol 2K cozunurluk destekliyor. Oyunları 2K da oynuyorsun2k oyun için kısmını açıklar mısınız?
YouTube a yazarsan daha iyi anlarsın2k oyun için kısmını açıklar mısınız?
yeni oyunlar hep series s e oyun çıkartırken zorluk yaşıyor. Bazıları bu yüzden ertelendi hatta. Almışken series x alınmalı uzun ömürlü olması için.Bu konsolun performansını kimse begenmiyor diye biliyorum emin misin 2kda düzgün performans verdiğine
Fiyat olarak ucuz diye paylaştımBu konsolun performansını kimse begenmiyor diye biliyorum emin misin 2kda düzgün performans verdiğine
Evet Microsoft garantili olduğu için 10k ucuz zaten. Normalde ithalatçıları daha ucuzithalatçı garantili ama
geçen mart ayında xbox 9. nesil kol almıştım amazon germany den. 2 yıllık garanti gelmişdi ama 4 ay erken başlamıştı ben almadan. Desteğe yazıp düzelteyim dedim garantiyi 3 ay a düşürdüler. Neymiş aksesuarlarda 3 ay garanti varmış. Kırk takla attım garantiyi 2 sene yapacam diye tekrardan. Microsoft a hiç güvenmiyorum garanti konusunda.Fiyat olarak ucuz diye paylaştım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet Microsoft garantili olduğu için 10k ucuz zaten. Normalde ithalatçıları daha ucuz
Kanka senin ki yurt dışından. Ben de bir ay önce Almanya dan 9.nesil gamepad aldım 2 yıldan fazla garanti çıktı. Yurtdışı garantisi şans işi sanırım.Bu trden olduğu için garantisi her türlü satın aldığından itibaren başlayacak.geçen mart ayında xbox 9. nesil kol almıştım amazon germany den. 2 yıllık garanti gelmişdi ama 4 ay erken başlamıştı ben almadan. Desteğe yazıp düzelteyim dedim garantiyi 3 ay a düşürdüler. Neymiş aksesuarlarda 3 ay garanti varmış. Kırk takla attım garantiyi 2 sene yapacam diye tekrardan. Microsoft a hiç güvenmiyorum garanti konusunda.