bir çok görüntü mozaikleşme sorunu

resull

80+
Reaksiyon skoru
5
merhabaa arkadaşlar , bir çok oyunda karakterın saçlarında , uzakda duran herangı bır nesnede, karakter detaylarında , çimlerde vb yerlerde noktalasma goruntu bulanıklıgı ve mozaıkleşme var

ne yaptıysam bı türlü düzeltemedim . film grim kapalı fsr kapalı fps mod falan hepsı kapalı ama ne yaptıysam olmadı

rdr2 de mesela goruntu komple bozuk idi bu yuzden oyunu oynayamadım bile
gorserdiğim görselde bakarsanız göreceksiniz
not : her şey ultra kalitede ve 1920x1080p
sistem
rx6650xt 8gb
ryzen5 5600x işlemci
16gm ram
asus vqr24 inç 165 hz monıtor

Ekler

• 20231102220828_1.jpg
    20231102220828_1.jpg
    548 KB · Hit: 40
aga ekran kartının ve işlemcinin özelliği olması lazım amd de yüke bindiği anda görüntüyü bulanıklaştırma gibi bir ayar vardı galiba onu kapatırsan düzelir

Nasıl yapicam soylermisin onu ?
biri böyle bir forum paylaşmış
Arkadaşlar sorunu çözdüm: Radeon uygulaması üzerinden Virtual Super Resolution'ı aktif etmek yeterli geldi. Böylelikle monitörünüzün sunabileceği maksimum çözünürlüğün üzerine çıkabiliyorsunuz. Oyuna girip çözünürlüğü 1440p'ye alınca sorun tamamen çözüldü. Lakin 1080p'de neden bulanıklık olduğuna dair fikrim yok hala.

aga ekran kartının ve işlemcinin özelliği olması lazım amd de yüke bindiği anda görüntüyü bulanıklaştırma gibi bir ayar vardı galiba onu kapatırsan dü

biri böyle bir forum paylaşmış
Arkadaşlar sorunu çözdüm: Radeon uygulaması üzerinden Virtual Super Resolution'ı aktif etmek yeterli geldi. Böylelikle monitörünüzün sunabileceği maksimum çözünürlüğün üzerine çıkabiliyorsunuz. Oyuna girip çözünürlüğü 1440p'ye alınca sorun tamamen çözüldü. Lakin 1080p'de neden bulanıklık olduğuna dair fikrim yok hala.
Denedim ama hala durum değişen pekde bişey olmadı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,821
Üyeler
194,670
Son üye
old witcher
Geri