DR. BİYOLOJİ
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 8,378
Başka ne olacak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
eğer cidden öyleyse helal olsun
eğer cidden öyleyse helal olsun
Neden? İndirim yapmaları iyi bir şey değil bence boykotu delmek içineğer cidden öyleyse helal olsun
Promosyon olarak Filistine bir kurşunda sizin adınıza hediye.
Tabiicidden boykot yüzünden mi indirimde
Cola turka Ülker'indi ama japonlarami Kore'ye mi ne sattı diye biliyorum.Cola turka zaten türk markası değil miydi ne güzel işte milli marka + 3,5LT 30 lira falan çok iyi fiyat coca coladan geri kalır yanı da yok
cola turka satıldı knkCola turka zaten türk markası değil miydi ne güzel işte milli marka + 3,5LT 30 lira falan çok iyi fiyat coca coladan geri kalır yanı da yok
A doğru şimdi hatırladım neyse istailinden amerikadından çok japondan hayır gelircola turka satıldı knk
Bence en iyi gazoz o bu arada bana baya iyi geliyor.Çamlıca da iyi ya
Canım kardeşim benim sen kolanı iç ben ne filistini savunuyorum ne istaili sadece orada ölen siviller için üzülüyorum ve boykota şimdi başlamamızın sebebi evet şimdi aklımıza gelmesi bundan sonra çoğu markadanda ben vicdanı olarak alamyacağım bu kadar basitAyrıca boykot boykot dıyen tek hücreli herıfler suan kola mı ıcıyorum ohh israil daha yeni yapmıyor bu olayı senelerce yapıyor daha yeni mi akıllandınız
Ayn limon tadı bir ayrı oluyorBence en iyi gazoz o bu arada bana baya iyi geliyor.
Katılıyorumfilistin mevzusuna benim fikrim israil ne kadar kotuyse filistinin de aşağı kalır yanı yok