akko ürünleri indirimle alakalı soru

lube yapacaksan mantıklı yada lubeli modellerden alıcaksan yoksa üzerinde switchlerden pek farkı olmuyor speed siliver almadığın sürece :D

hocam lube dediğin nedir
hocam switchleri özel yağı ile yağlamak bu videolarda gördüğünüz tok sesin çıkma sebebi aslında lube foam vs gibi etmenler tabi kaliteli bir switch te etki ediyo ama bu işlemleri yapmazsanız bir anlamı kalmaz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

motora yağ koymadan çalıştırmak gibi bişi

hocam switchleri özel yağı ile yağlamak bu videolarda gördüğünüz tok sesin çıkma sebebi aslında lube foam vs gibi etmenler tabi kaliteli bir switch te etki ediyo ama bu işlemleri yapmazsanız bir anlamı kalmaz

yağları nerden temin edebilirim?

yağları nerden temin edebilirim?

tr den isterseniz bu hocam ali expreste sanırım daha ucuzları vardır krytox önerimdir

tr den isterseniz bu hocam ali expreste sanırım daha ucuzları vardır krytox önerimdir
hocam ne kadar gidiyor veya k ullanımı nasıl peki?

ses farkı yok gibi aslında şart değil gibi zaten switchler 400tl yağ ve malzemelrine 400tl veresim glemıyor :D

bu ses lubeli mi şimdi hocam?

ses farkı yok gibi aslında şart değil gibi zaten switchler 400tl yağ ve malzemelrine 400tl veresim glemıyor :D

bu ses lubeli mi şimdi hocam?
evet hocam sesi böyle çıkan tüm klavuelşer nerdeyse lubeli çok nadir işte speed sliver falan alırsanız bu ses olur

lube ne kadar süre gidiyor peki ve modlama ile farkı ne?
lube da mod hocam zaten eğer kaliteli bir marka alırsanız 2 3 yıl gideceğini düşünüyorum klavue kullanımınıza bağlı olarak

lube da mod hocam zaten eğer kaliteli bir marka alırsanız 2 3 yıl gideceğini düşünüyorum klavue kullanımınıza bağlı olarak
bu klavyeyi açıp pamuk falan tarzında tok ses için yapıyorlar ya hocam onu kast ettim aslında ikisi arasında ki fark ney tam olarak

bu klavyeyi açıp pamuk falan tarzında tok ses için yapıyorlar ya hocam onu kast ettim aslında ikisi arasında ki fark ney tam olarak
bilgim yok ondan cok soruyorum kusura bakmayın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,491
Üyeler
192,730
Son üye
Zeyx001
Geri