❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Reis doğru mu bu olay?
Doğru hocam biraz önce benimde evime trendyol ekipleri geldi bilgisayarımı sırtladılar götürüyorlar zararı karşılayacaklarmış(!)

arkadaşlar herkes ne kadar etik hata falan diyor bilmem farkındamısınız bu kampanya gerçekte azerbaycan hakkında olan bir kampanya biz kendi vatandasimiz yararlanamiyorken bu kampanyayi azerbaycana getiren trendyola karşı etik mubabnetine girmeyin insan yerine konmuyor kendi halkımız azerbaycanda kardeşimizdir o ayrı.

HÜSEYİN Mİ LAN O HÜSEYİN GELİYOOOOOOOO
KURTLAR VADİSİ OPERASYONU BİTMİŞTİR
1699339576580.png

arkadaşlar herkes ne kadar etik hata falan diyor bilmem farkındamısınız bu kampanya gerçekte azerbaycan hakkında olan bir kampanya biz kendi vatandasimiz yararlanamiyorken bu kampanyayi azerbaycana getiren trendyola karşı etik mubabnetine girmeyin insan yerine konmuyor kendi halkımız azerbaycanda kardeşimizdir o ayrı.
Kampanya sebebi Azerbaycan pazarında cüzi bir zararla yer edinebilmek.

Benim sipariş geceden iptal olmuştu. Buraya da yazmıştım zaten. Şimdi de bir yetkili aradı. Sulh ceza mahkemesine dava açacaklarını söylediler.

Bakalım avukat ile görüşeceğim. Ne olur biter yazarım buraya.

Bu konuların artık açılmaması gerekiyor. Trendyol vb firmalar ne kadar kan emici olsalar da biz kendimizden sorumluyuz 3-5 krş kar edeceğiz diye ne hallere düşüyoruz.

Ben artık indirim dışında özellikle bu konu gibi konu açanları şikayet edeceğim.

Lütfen sizde hassasiyet gösterin.
olay doğru beyler, beni içeri aldılar, kodesten yazıyorum

annene hediye herhalde 😂
Aynen hocam gece girdim alacak bir şey bulamadım, apex 7 tkl alacaktım normalde ama trendyol sattığı ve yarın kargoya verdiği için iptal yer dedim. Bu geldi aklıma. Nays'dan da 160 tl cashback gelecek oh mis. Darısı diğer arkadaşların başına.

Son düzenleme:
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,179
Üyeler
185,037
Son üye
TRSergeant