Doğru hocam biraz önce benimde evime trendyol ekipleri geldi bilgisayarımı sırtladılar götürüyorlar zararı karşılayacaklarmış(!)Reis doğru mu bu olay?
ne aldın
ne aldın
Kampanya sebebi Azerbaycan pazarında cüzi bir zararla yer edinebilmek.arkadaşlar herkes ne kadar etik hata falan diyor bilmem farkındamısınız bu kampanya gerçekte azerbaycan hakkında olan bir kampanya biz kendi vatandasimiz yararlanamiyorken bu kampanyayi azerbaycana getiren trendyola karşı etik mubabnetine girmeyin insan yerine konmuyor kendi halkımız azerbaycanda kardeşimizdir o ayrı.
Ne almıştın lo
annene hediye herhalde
olabilir sonuçta böyle bir kampanya Türkiye geçmişinde yok hak yeniyor trendyol buralara geldiyse türk halkı sayesinde.Kampanya sebebi Azerbaycan pazarında cüzi bir zararla yer edinebilmek.
olay doğru beyler, beni içeri aldılar, kodesten yazıyorumBenim sipariş geceden iptal olmuştu. Buraya da yazmıştım zaten. Şimdi de bir yetkili aradı. Sulh ceza mahkemesine dava açacaklarını söylediler.
Bakalım avukat ile görüşeceğim. Ne olur biter yazarım buraya.
Bu konuların artık açılmaması gerekiyor. Trendyol vb firmalar ne kadar kan emici olsalar da biz kendimizden sorumluyuz 3-5 krş kar edeceğiz diye ne hallere düşüyoruz.
Ben artık indirim dışında özellikle bu konu gibi konu açanları şikayet edeceğim.
Lütfen sizde hassasiyet gösterin.
Aynen hocam gece girdim alacak bir şey bulamadım, apex 7 tkl alacaktım normalde ama trendyol sattığı ve yarın kargoya verdiği için iptal yer dedim. Bu geldi aklıma. Nays'dan da 160 tl cashback gelecek oh mis. Darısı diğer arkadaşların başına.annene hediye herhalde
Aga benimki iptal , iyi ki almamışsın trendyoldanAlıntıyı görüntüle
Aynen hocam gece girdim alacak bir şey bulamadım, apex 7 tkl alacaktım normalde trendyol sattığı ve yarın kargoya verdiği için iptal yer dedim. Bu geldi aklıma. Nays'dan da 160 TL cashback gelecek oh mis.
Apex 7 mi sipariş etmiştin hocam?Aga benimki iptal , iyi ki almamışsın trendyoldan