Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Aaahmt

80+ Silver
Şu yapılan ne kadar etik sizce?
İndirim başka bir şey sistemdeki hatadan faydalanıp, siteyi yağmalamak başka bir şey. Üstelik satıcının hatayı fark edecek süresi olmasın diye aynı gün kargo ürün seçiyorsunuz. Bilemiyorum bence çok yanlış hareket.
Oke

Rusty_Cohle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
909
İsim
Rusty
Çoğuna iptal gelir sistemde kabak gibi belli olursunuz. Azerbaycana özel kampanya yapıp, alıcılar tr de oturuyor,iyimiş xD

CptSpork

80+ Bronze
İndirim başka bir şey sistemdeki hatadan faydalanıp, siteyi yağmalamak başka bir şey. Üstelik satıcının hatayı fark edecek süresi olmasın diye aynı gün kargo ürün seçiyorsunuz. Bilemiyorum bence çok yanlış hareket.
Bu durum satıcıyı etkileyen bir şey değil. Ayrıca bu Trendyolun ilk azerbaycan kampanyası değil. 3. Sefer felan oluyor. Onlar 3 seferde bu sorunu düzeltemediyse ve inatla azerbaycana kampanya yapmaya devam ediyorlarsa bizim problemimiz değil. İptal edebilirler ki ediyorlarda zaten. Ülkenin ekonomisi düzgün olsa gecenin bi vakti bunları düşünmezdik zaten. Hatayı yanlış yerde arıyorsun.

funnymanager

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
The End
Azerbaycan Türkiye hani kardeşti niye bize de %40 indirim yok ? Bu açık değil ayrımcılık gibi : (

SametSW

80+ Bronze
Arkadaşlar yeni sipariş verdim 20dk oluyor daha iptal olmadı eski hesap

CptSpork

80+ Bronze
Çoğuna iptal gelir sistemde kabak gibi belli olursunuz. Azerbaycana özel kampanya yapıp, alıcılar tr de oturuyor,iyimiş xD
Madem kabak gibi belli olunuyor neden topluca/otomatik iptal etmek yerine tek tek iptal ediyorlar? Azerbaycana özel kampanya değil, azerilere özel kampanya. Sipariş kısmında azerbaycan'a gelsin / türkiye'ye gelsin diye seçenek var zaten.

Arclight

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Metin
telefon azerbaycanca bölge azerbaycan ama trendyol azeri değil. bilen var mı?

Etobaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
848
İsim
Ertuğrul
Trdeyiz hocam ne etiği Vel kam tü cangıl.

uomerlutfi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,138
İsim
Ömer Lütfi Ülker
İlgilendiği Kategoriler
bilgisyaarlar - bilgisayar bileşenleri
Instagram
instagram.com/omerlutfiulker
Arkadaşlar ilk alımda %40 indirim ve super40 ile %40 daha indirim alıyorsunuz.

1)Telefonuzun dilini Azerbaycan yapıyorsunuz.
2)Trendyola girip azerbaycandan devam ediniz.
3)Alcağınız şeyi sepete ekliyorsunuz.
4)SUPER40 kupon kodu giriyoruz.
5)Sonra telefonu dili türkçe yapıyoruz YA DA sepette yukarıda catırdatma ülkesi diyor onu türkiye yapıyoruz (hangisi işe yararsa)

Kupon max 400 indirim yapıyor (Max 600 TL indirim)

!!! Satıcı trendyol olanı ürünlerde %90 iptal olur riske almayınız.

Tavsiyeler :

https://ty.gl/sfiakun57z (Klavye)

Kanıt.

Alıntıyı görüntüle
Not :
siparişlerim kısmından mesafeli satış sözleşmesine tıklayın aşağıda satıcının numarası olacak o numaraya wp'den bugün kargo'ya verirmisiniz acil ihtiyacım var yazın + sipariş no ekleyin isim soyisim vs gonderin sabahında dönüş olur bu şekilde hızlandırmış olursunuz süreci
Alıntıyı görüntüle
Eyvallah. Apex 7 Tkl 1500 e aldım 1 tane daha

Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Mahsun Mücahit Sürdem
Benim sipariş geceden iptal olmuştu. Buraya da yazmıştım zaten. Şimdi de bir yetkili aradı. Sulh ceza mahkemesine dava açacaklarını söylediler.

Bakalım avukat ile görüşeceğim. Ne olur biter yazarım buraya.

Bu konuların artık açılmaması gerekiyor. Trendyol vb firmalar ne kadar kan emici olsalar da biz kendimizden sorumluyuz 3-5 krş kar edeceğiz diye ne hallere düşüyoruz.

Ben artık indirim dışında özellikle bu konu gibi konu açanları şikayet edeceğim.

Lütfen sizde hassasiyet gösterin.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom