❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Arkadaşlar kaç ürününüz kargoya verildi ben 2 üründe başarılı olabildim 3 hesapta siparişler iptal edildi son kez denedim şimdi bi daha da denemem artık buna da şükür.
Hocam birden fazla hesabı nasıl yapıyorsunuz ya. Ben ldplayer indirdim trendyola girdim ama ondan sonrası yok

Bilgi vermek için yazmaktayım:
Dün öğlen vakitlerinde 2 ayrı sipariş verdim bir sipariş içerisinde ram (1 adet) ve 2 adet farklı (3 farklı satıcı) ürün daha aldım. Diğer siparişimde yalnızca 1 adet ram daha aldım. 2 saat içinde 1 adet ram olan siparişim aynı yerden alım adedi geçtiği gerekçesiyle iptal edildi. 3 ürün olan siparişim araya 3 4 saat girmesine rağmen kargoya verildi ve hatta bu ürünlerden birisi elime geçti bile. Diğer ikisi de kargoda. Anladığım kadarıyla kod kullanımında sorun yok fakat avantajı üst üste kullanımda Trendyol kendi var olan taramasıyla farklı hesaplardan alışveriş engeline takılıyor. Beni ödenen karttan farkettiklerini düşünmekteyim. İsim,Kart bilgileri,Kargo adresi ve IP (VPN) dikkat edilirse sorunsuz gelecektir. Herkese iyi günler.

Büyük el için mouse onerisine ihtiyacım var 19 cm el

Sipariş teslim edildi benim 😁

Benim anlamadığım satıcılarda bı garip ben olsam hemen kargolarım sonuçta bu kuponu Trendyoldan her türlü temin edecekler

siz hangi ürünü aldınız sorunsuz geldi ?
hocam bir çok ürün aldım ama şuanda direkt kargoya veren bir satıcı var özelden iletişime geçin numarası ve mağazasını atayım ürünü alın whatsappdan direkt iletişime geçin kargo kodunu kessinler

An itibari ile ssdlerim geldi 😃

hocam bir çok ürün aldım ama şuanda direkt kargoya veren bir satıcı var özelden iletişime geçin numarası ve mağazasını atayım ürünü alın whatsappdan direkt iletişime geçin kargo kodunu kessinler
bana da iletir misiniz teşekkürler.

RAM siparişi verdim ama kargo hızlı kargo değildi umarım iptal olmadan gelir.

Sizde boyle ciktimi ne yapmak lazim

Ekler

• Screenshot_2023-11-08-10-13-55-009_trendyol.com.jpg
    Screenshot_2023-11-08-10-13-55-009_trendyol.com.jpg
    272.6 KB · Hit: 119
Alınacak ürünler için konu açsak çok iyi olur. Havit H3, Buds Fe, Razer V2X
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sizde boyle ciktimi ne yapmak lazim
Ülkeyi tr yapınca düzekiyor.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri