Bence sen buradaki ciddiyetsiz yorumumu anlayabilecek kapasiteye gel, sonra konuş.Valla bişey diyim mi tebrik mi etsem gömsem mi bilemedim seni. Öncelikle bu forumun ortasında şu lafı etmek ne büyük cesaret. Sonralıkla da bunu kabul edecek bir tane insan bulabileceğini düşünmek ne büyük gaflet diyebilirim. Bence sen bu çözümleri DA Forumda değil de emekli teyzelerin takıldığı bir tombala partisinde göster dostum satma şansın olur belki![]()
Sende sınıftaki arka dörtlü ile yarışıyorsunFırsatçılık ta Depremde mal kaçıranlarla yarışıyorsun.
Sepete ekle sepetim kısmında yukardan çatrılma mı ne öyle bir şey var onu Türkiye yap yanda degistişr yazısı var sepeti onaylayı seç ödeme ekranında teslimat adresi ekle ve düzenleden adresini girAlıntıyı görüntülearkadaşlar numara giremiyorum yardımcı olabilecek var mı
adres için telefon numarasını aynı kullansak iptal mi oluyor? her defasında farklı bir telefon mu lazım?
Merhaba telefon numarasını nereden alıyorsun? Ben kendi hesabımda telefon no’mu doğruladım, siparişi verdim, 2. siparişi vermek için yeni trendyol hesabı açtıktan sonra kendi tel no’mu girdim bu tel no kullanılamaz filan dediVPN'e gerek yok arkadaşlar, Ben sadece cihaz ve kredi kartı değiştirdim oldu
Aynı telefonda farklı numara hesapta olsa izin vermiyor.Merhaba telefon numarasını nereden alıyorsun? Ben kendi hesabımda telefon no’mu doğruladım, siparişi verdim, 2. siparişi vermek için yeni trendyol hesabı açtıktan sonra kendi tel no’mu girdim bu tel no kullanılamaz filan dedi