urun hangı asamada?bende iptal mesajını bekliyorum sıkma canını
urun ıptal olursa odedıgın bakıye gerı sana gelır. Bır soru olacagını sanmamŞimdi aklıma takıldı iptal edilince param geri gelmeme trendyol banlanma dava gibi sorun olurmu?
Uygulama girişte Azerbaycan devam edin Türkiye seçin gibi seçenek çıkıyorsa olmuştur konuma gerek yokNox ile denedim indirim falan uyguluyor da ülkeyi Türkiye olarak değiştirme seçeneği yok.
Arkadaşlar bileniniz varsa yardım edebilir mi?Nox ile denedim indirim falan uyguluyor da ülkeyi Türkiye olarak değiştirme seçeneği yok.
Yok hocam oldu fakat ödeme kısmında Azerbaycan alan kodu var uygulama bölgesini geri Türkiye yapamıyorumUygulama girişte Azerbaycan devam edin Türkiye seçin gibi seçenek çıkıyorsa olmuştur konuma gerek yok
hocam o kısımdan bi geri gidin çattırılma ülkesi gibi bişe var üstte onu Türkiye yapmanız gerekiyor.Arkadaşlar bileniniz varsa yardım edebilir mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yok hocam oldu fakat ödeme kısmında Azerbaycan alan kodu var uygulama bölgesini geri Türkiye yapamıyorum
Kanka alanlar olmuş ya kargoya verilenler olmuşbende iptal mesajını bekliyorum sıkma canını
Yok hocam o çıkmıyor işte.klavye önerisi olan var mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam o kısımdan bi geri gidin çattırılma ülkesi gibi bişe var üstte onu Türkiye yapmanız gerekiyor.
O zmn bilemiyorum bende çok bilgili değilim yazılanlara göre yaptım benim kulaklık kargoya verildiYok hocam o çıkmıyor işte.
Noktafayteknolojiden kasa aldım yazıyorum hemen kargoya verelim diye tamam diyor ama 1 saattir cıkaramadı kargoyu gene iptal olacak muhtemelen.