metekr2828
80+
- Reaksiyon skoru
- 150
Mouse lazım 1000 TL'ye reisler öneriniz varsa söyleyin lütfen bugün kargolıcak birisi
ayarlardan girmeyeceksin ki, sadece adres kısmına numaranı gireceksinBen ayarlardan numaramı girdiğimde bu hatayı veriyor: “Bu tel no kullanılamaz. Lütfen başka bir tel no deneyiniz”
Satıcı trendyol muBeyler an itibari ile benim ürünüm iptal edildi klavye almıştım![]()
g305 ebd satıcısından hızlı ol 17'de kapaıyorMouse lazım 1000 TL'ye reisler öneriniz varsa söyleyin lütfen bugün kargolıcak birisi
Sepette indirimi tanımladıktan sonra yukardan türkiyeye döndürAlıntıyı görüntülearkadaşlar numara giremiyorum yardımcı olabilecek var mı
Bu konuşmadan sonra başka bir konuşma geçti mi aranızda? Yoksa direkt kargoya verildi mi?philips traş makinesi, kolay sepet satıcısından aldım, kurumsal cevaplar verdi ama saat 12:46 da satın aldığım ürünü 14:53 de kargoya verdi bildirimi düştü, birde en ucuz satan satıcıydıAlıntıyı görüntüle
hocam kişisel bilgileriniz gözüküyor görseli kaldırın sonra sorun yaşamayınAlıntıyı görüntülearkadaşlar numara giremiyorum yardımcı olabilecek var mı
bende iptal mesajını bekliyorum sıkma canınıBeyler an itibari ile benim ürünüm iptal edildi klavye almıştım![]()
yok başka konuşmadık bundan sonra kargoya verdiler. ben iptal olur diye düşündüm kargoya geç verirler diye ama tam 2 saat sonra kargoya verdilerBu konuşmadan sonra başka bir konuşma geçti mi aranızda? Yoksa direkt kargoya verildi mi?
Teşekkürler. Bana da belirtilen süreler içerisinde kargoya verilecektir yazdı. Bakalım sonuç ne olacak.yok başka konuşmadık bundan sonra kargoya verdiler. ben iptal olur diye düşündüm kargoya geç verirler diye ama tam 2 saat sonra kargoya verdiler