Adriatique
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
An itibari ile Trendyol satıcılı ürün Gel-Al noktasına teslim edildi, ürün geldi yani.
Yabaline satıcısından aldım, ürünü kontrol etmedim evde değilim henüz ve açıkcası nasıl kontrol edeceğimi de bilmiyorumhangi satıcıdan aldınız hocam orjinalligini kingston uygulamasından kontrol ettiniz mi
ben de ıstambula uzagım mng ye vermıs 2 gun ıcınde teslım edılecektır dıyo yarın en gec cuma gelır. zaten genelde de boyle oluyor aldıkalrım ıcın. bıraz abartı olmus. Kargo fırması kım bılmıyorum ama kesın arastır. Urunumu baskasına verıp sıze onlar ıletır dıyen bır fırma kendısıİstanbuldan alınca hemen geliyor ama Osmaniye olsa bile 6 gün çok fazla
normal ayarlara giriyorsun ordan arama ksımına lang yaz azericeyi üste at oluyor
gozukmuyo hocam arama yeri neredn bahsediyosunuznormal ayarlara giriyorsun ordan arama ksımına lang yaz azericeyi üste at oluyor
Hayırlısı olsun hocam. Gule gule kullanın. Bızımkısıde kargoda 2 gune gelır yazıyoAn itibari ile Trendyol satıcılı ürün Gel-Al noktasına teslim edildi, ürün geldi yani.
Alıntıyı görüntüle
Teşekkür ederim, sizinki de sağ salim gelir inşallah.Hayırlısı olsun hocam. Gule gule kullanın. Bızımkısıde kargoda 2 gune gelır yazıyo
İnsallah. Gercı ben urunu 2 ay oncekı fıyattan aldım. 2 ayda ustune bındırdıler. Denk geldı ıyı aldık vallaTeşekkür ederim, sizinki de sağ salim gelir inşallah.
hocam bura değil uygulama içinden ayarlara gireceksiniz
Uygulama veri ve önbelligini temizle.Tekrar giriş yap yine olmazsa yeni hesap alarak dene.Telefon dilini azerice yaptım fakat indirim uygulanmıyor