Dil seçeneklerinde nox da azerbeycan gözükmüyor neyi seçtinizBeyler nox emulatörden dili azerbaycanca yaptım vpn açtım almanyadaım hesap oluşturucam e posta kabul etmiyor farklı deniyor yine kullanılamaz diyor nerede yanklış yapıyorumö
Dil seçeneklerinde nox da azerbeycan gözükmüyor neyi seçtinizBeyler nox emulatörden dili azerbaycanca yaptım vpn açtım almanyadaım hesap oluşturucam e posta kabul etmiyor farklı deniyor yine kullanılamaz diyor nerede yanklış yapıyorumö
Nasıl? ABD baskanı da gelıyo dedıler? ya gıt trollugunu baska yerde yapGelenlerin biri savcı biri hakim birisi de emniyet müdürü. 4. Yü bilemedim. Trendyol sahibi olabilir.
Hemen gönderiyor bu satıcıLink atar mısın
Ustam Aras Kargo hep şaşırtıyor, bazen böyle bazen de bana olduğu için dün aldım bu sabah geldiNE?? Aras kargo şaşırtmıyor. Umarım tarih güncellenir
Alıntıyı görüntüle
İstanbuldan alınca hemen geliyor ama Osmaniye olsa bile 6 gün çok fazlaUstam Aras Kargo hep şaşırtıyor, bazen böyle bazen de bana olduğu için dün aldım bu sabah geldi
kargoya verirse olmaz vermezse olur muhtemelen.merhabalar arkadaşlar bende psu alıcaktım satıcıya sordum 16.00 dan önce verilen şiparişler aynı gün kargolanır dedi bende 10 dakika önce aldım ve sipariş alındı dedi hazırlanıyor şuan sizce iptal olur mu ?
Memu play emulatorden de alabilirsinDil seçeneklerinde nox da azerbeycan gözükmüyor neyi seçtiniz
Geri gel yukardan türkiye seç adres ekle dogru yaptıysan sepeti onayla ödeme ekranında super40 otomatik geliyor uygula demen yeterliArkadaşlar mont alacaktım da onda da oluyor değil mi indirim oluyor da alabiliyor muyuz Bir de Türkiye adresini nasıl gireceğim anlamadım
normal ayarlara giriyorsun ordan arama ksımına lang yaz azericeyi üste at oluyorDili nasıl azerice yaptınız noxda
DM'den sıkıştır satıcıyıkargoya verirse olmaz vermezse olur muhtemelen.
Android ayarlar kısmından değiştireceksin dil kısmına gel azerice ekleyip 1. sıraya koyhocam noxun dilini nasil degistirdin ben de azerbeycan gozukmuyoir