Dili nasıl azerice yaptınız noxdaalakası yok hocam şimdi yeni indirdim halen oluyor versiyon falan hikaye
Dili nasıl azerice yaptınız noxdaalakası yok hocam şimdi yeni indirdim halen oluyor versiyon falan hikaye
Forumda şu kişiye ceza verecek bir kişi çıkmayacak mı artık? Konunun başından beridir troll mesajlarıyla konuyu kirletiyor.şimdi hukuk biriminden aradılar hakkınızda yasal işlem başlatılacak diyorlar
Konum olarak Azerbaycan kullanıyorsun sepete ekle dedikten sonra konum üstten Türkiye seçBen ayarlardan numaramı girdiğimde bu hatayı veriyor: “Bu tel no kullanılamaz. Lütfen başka bir tel no deneyiniz”
hangi satıcıdan aldınız hocam orjinalligini kingston uygulamasından kontrol ettiniz miTekrar kazandık galiba..
milletle alay etmeyın asghdghsadÇoğu siparişim iptal oldu. Kargoya verilenler de yoldayken geri döndü. Elimize ulaşanları da Trendyol arayıp duruyor geri verin diye.
Ben size güvenmiyorum önce parasını verin dedim. İban attım parasını gönderdiler. 2 saat uyudum telefona bakmadım diye 3-5 kişi göndermişler kapıda bekliyorlar.
Daha da uğraşmam bu ne yahu!
asddklhawdhkgashkdgamilletle alay etmeyın asghdghsad
Ne aldınGeriye Beklemek Kaldı DAlıntıyı görüntüle
g305Ne aldın
FBI Open The Door.Çoğu siparişim iptal oldu. Kargoya verilenler de yoldayken geri döndü. Elimize ulaşanları da Trendyol arayıp duruyor geri verin diye.
Ben size güvenmiyorum önce parasını verin dedim. İban attım parasını gönderdiler. 2 saat uyudum telefona bakmadım diye 3-5 kişi göndermişler kapıda bekliyorlar.
Daha da uğraşmam bu ne yahu!
Link atar mısın