Hemen al secenegi yerine sepete ekle seç yukarda Türkiye seçmen gerekiyor.adres gırerken telefon kodu +994 kaldı nasıl duzeltebılırım.
Hemen al secenegi yerine sepete ekle seç yukarda Türkiye seçmen gerekiyor.adres gırerken telefon kodu +994 kaldı nasıl duzeltebılırım.
Adres girmeden sepette indirimi tanımladıktan sonra yukarıda türkiyeye geçmen lazım tekraradres gırerken telefon kodu +994 kaldı nasıl duzeltebılırım.
?şimdi hukuk biriminden aradılar hakkınızda yasal işlem başlatılacak diyorlar
ben satın aldım, daha işlem bitmeden ürün iptal edildi paranız iade edilecek mesajı geldi. Satın alır almaz iptal edildi.alacaklar şimdilerde alsın kargoya verirler hep
Nox'dan aldım kendi hesabıma. Sonra nox'da 2. yer açıp sıfırdan kardeşimin hesaba girdim kod kullanılmış diyor nedenseAynı telefon farklı hesapta alsan aynı hatayı ben de aldım farklı telefon yada pc emulatorden dene
Telefon dilini Türkçe'ye geri döndür, uygulamaya tekrar gir.adres gırerken telefon kodu +994 kaldı nasıl duzeltebılırım.
Ayarlar dil ve bölge kısmından degiştiriliyor Azerice var mı bilgim yok test etmedim iphone üstünde.İphone kullananlar nasıl bir yol izlemeli hocam konu ilk açıldığında r lşveriş yapmıştım iptal oldu şuan hala aldırıyor mu iptal yemiyor mu sipariş
şakaysa komik yalansa zavallışimdi hukuk biriminden aradılar hakkınızda yasal işlem başlatılacak diyorlar
kaçta sipariş verdin resiGeriye Beklemek Kaldı DAlıntıyı görüntüle
15 30'da verdim ama satıcıya bağlıkaçta sipariş verdin resi
hocam noxun dilini nasil degistirdin ben de azerbeycan gozukmuyoirNox'dan aldım kendi hesabıma. Sonra nox'da 2. yer açıp sıfırdan kardeşimin hesaba girdim kod kullanılmış diyor nedense