Memu dan alabilrsin 2.siparişi öyle aldım android sürüm 9.0 ile Azeri dili mevcut .7.1 de 3d onayda siyah ekranda kaldı bende.androidden 2.kez alabilmenin yolu var mı
Memu dan alabilrsin 2.siparişi öyle aldım android sürüm 9.0 ile Azeri dili mevcut .7.1 de 3d onayda siyah ekranda kaldı bende.androidden 2.kez alabilmenin yolu var mı
benim 5 dakikada düştü hocamsisteme 20-30 dk içerisinde düşüyor, benim satıcıda kargoya verdim 10dk düşer dedi 30dk sonra sisteme düştü
Verildi gösterme diye bir şey yok. Kargoya vermeden o imkansızBirde yalvarıp kargoya verildi gösterebilir misin desem olur mu
benimkisi ama ben biraz sansliyimAgalar trendyol satıcısından alıp siparişi iptal edilmeyen var mı?
Kanka ben de trendyoldan verdim siparişi. Hazırlanıyor aşamasında. Kesin iptal edilir diyorlar sence öyle mi?
Ne zaman sipariş ettin senbenimkisi ama ben biraz sansliyim
doğrudur hocam kargocu dan kargocuya değişiklik gösterebilirbenim 5 dakikada düştü hocam
hocam nox uzerinden google playden mi yukledin trendyolu yoksa google uzerinden miİlk kullanımı yapamadım başka telefonum yok oyuzden super40 kodunu kullanabildim NOX ile yaptım sipariş oluşturdum hala yapılabiliyor arkadaşlar bilginize
bilinmez o bence sans isiKanka ben de trendyoldan verdim siparişi. Hazırlanıyor aşamasında. Kesin iptal edilir diyorlar sence öyle mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne zaman sipariş ettin sen
Benimki kargoya verildi, dağıtıma çıkıcak birazdan. Yani kesin diye bir şey yok.Kanka ben de trendyoldan verdim siparişi. Hazırlanıyor aşamasında. Kesin iptal edilir diyorlar sence öyle mi?