2 sipariş verdim henüz iptal yada gönderim olmadı yapamayanlar için anlatayım detaylı.Şu anda redmi 3 active aldım bittibitiyor satıcı onaylandı.
1-)Android sürüm uygulaması bende 7.11.4.749
2-)Vpn kesinlikle gerekli degil.Önemli olan telefonunuzda mutla Azeri dili olması gerekiyor.Uygulama konum üstünden degil dil üstünden kontrol ediyor.
3-)Dil ayarlarından Azerice yaptıktan sonra trednyol uygulaması girişte Azerbaycan olarak seçmenizi istiyorum bu sekilde devam edin.Diğer önemli konu sipariş sepet ekle şeklinde yapın hermen al olarak degil.
4-)Sepete ekle dedikten sonra üst kısımda Türkiye seçmeniz ve adres girmeniz gerekiyor.
5-)Diger en önemli kısım 1 telefon 1 yeni hesap mantıgıyla kod çalışıyor.Yani yeni hesap alsanızda farklı isim ve telefon uygulama algılıyor farklı hesapta kullanıldı hatası veriyor.Bundan kaynaklı 2. telefon yada pc üstünden emulatorden almanız gerekiyor.
6-)Yeni hesap alarak 2.telefon yada emulatorden( 3.aşamayı tekrarlayın) eğer dogru sekilde işlem yaparsanız SUPER40 kodu sepette ekli olarak geliyor.Kupon ekleme kısmından yapılmıyor SUPER40 yazısı sizde gözükmüyorsa eksik bir işlem yapmışsınızdır.