Noxu nasıl azerice yaptın dostumNox'dan aldım kendi hesabıma. Sonra nox'da 2. yer açıp sıfırdan kardeşimin hesaba girdim kod kullanılmış diyor nedense
Noxu nasıl azerice yaptın dostumNox'dan aldım kendi hesabıma. Sonra nox'da 2. yer açıp sıfırdan kardeşimin hesaba girdim kod kullanılmış diyor nedense
satıcıyla konuştum 15 e kadar sipariş verirseniz kargoya verilir dedi 14 50 de sipariş verdim tık yok15 30'da verdim ama satıcıya bağlı
Ciddimi?şimdi hukuk biriminden aradılar hakkınızda yasal işlem başlatılacak diyorlar
Mesaj atmalısın yoksa umursamazsatıcıyla konuştum 15 e kadar sipariş verirseniz kargoya verilir dedi 14 50 de sipariş verdim tık yok
Mesaj dediğin soru şeklinde mi atıyosunuzMesaj atmalısın yoksa umursamaz
Kardeşim fixlendi sandım boş boş yükselme, ilk saatlerde de iptal ettiklerini bilmiyodum o konuda kusura bakmaSenin sipariş iptal oldu diye herkesin mi siparişi iptal olacak? Zaten ilk saatlerden beri iptal durumları söz konusuydu
Yalan yanlış bilgi vermeyin insanlara
Multi app ile 2.emulator ve 2.hesap ile dene yada aynı hesap memu kullanıyorum ben sorun yaşamadım ondan da alablirsin.Nox'dan aldım kendi hesabıma. Sonra nox'da 2. yer açıp sıfırdan kardeşimin hesaba girdim kod kullanılmış diyor nedense
yazdım bakalım yine sövmezse iyiMesaj atmalısın yoksa umursamaz
yok önce yapay zekaya fatura soruyorsun sonra yeterli değil diyorsun. Sonra zaten satıcı çıkıyor karşınaMesaj dediğin soru şeklinde mi atıyosunuz
Yav hehe. Direkt iptal ederler paranda hesaba geçer. milleti kandırmaşimdi hukuk biriminden aradılar hakkınızda yasal işlem başlatılacak diyorlar
Ben ayarlardan numaramı girdiğimde bu hatayı veriyor: “Bu tel no kullanılamaz. Lütfen başka bir tel no deneyiniz”hayır sorun olmaz, ben tüm siparişlere kendi numaramı girdim