❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Kardeşimin hesaptan ilk kez girdim bu kodu kullanmışsın diyor ne yapmam lazım
 
adres gırerken telefon kodu +994 kaldı nasıl duzeltebılırım.
 
2 sipariş verdim henüz iptal yada gönderim olmadı yapamayanlar için anlatayım detaylı.Şu anda redmi 3 active aldım bittibitiyor satıcı onaylandı.

1-)Android sürüm uygulaması bende 7.11.4.749

2-)Vpn kesinlikle gerekli degil.Önemli olan telefonunuzda mutla Azeri dili olması gerekiyor.Uygulama konum üstünden degil dil üstünden kontrol ediyor.

3-)Dil ayarlarından Azerice yaptıktan sonra trednyol uygulaması girişte Azerbaycan olarak seçmenizi istiyorum bu sekilde devam edin.Diğer önemli konu sipariş sepet ekle şeklinde yapın hermen al olarak degil.

4-)Sepete ekle dedikten sonra üst kısımda Türkiye seçmeniz ve adres girmeniz gerekiyor.

5-)Diger en önemli kısım 1 telefon 1 yeni hesap mantıgıyla kod çalışıyor.Yani yeni hesap alsanızda farklı isim ve telefon uygulama algılıyor farklı hesapta kullanıldı hatası veriyor.Bundan kaynaklı 2. telefon yada pc üstünden emulatorden almanız gerekiyor.

6-)Yeni hesap alarak 2.telefon yada emulatorden( 3.aşamayı tekrarlayın) eğer dogru sekilde işlem yaparsanız SUPER40 kodu sepette ekli olarak geliyor.Kupon ekleme kısmından yapılmıyor SUPER40 yazısı sizde gözükmüyorsa eksik bir işlem yapmışsınızdır.
İphone kullananlar nasıl bir yol izlemeli hocam konu ilk açıldığında r lşveriş yapmıştım iptal oldu şuan hala aldırıyor mu iptal yemiyor mu sipariş
 
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

   

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,241
Mesajlar
10,502,907
Üyeler
185,050
Son üye
Mogu
Geri
Top