❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
şimdi hukuk biriminden aradılar hakkınızda yasal işlem başlatılacak diyorlar
Forumda şu kişiye ceza verecek bir kişi çıkmayacak mı artık? Konunun başından beridir troll mesajlarıyla konuyu kirletiyor.

Çoğu siparişim iptal oldu. Kargoya verilenler de yoldayken geri döndü. Elimize ulaşanları da Trendyol arayıp duruyor geri verin diye.
Ben size güvenmiyorum önce parasını verin dedim. İban attım parasını gönderdiler. 2 saat uyudum telefona bakmadım diye 3-5 kişi göndermişler kapıda bekliyorlar.

Daha da uğraşmam bu ne yahu!

Çoğu siparişim iptal oldu. Kargoya verilenler de yoldayken geri döndü. Elimize ulaşanları da Trendyol arayıp duruyor geri verin diye.
Ben size güvenmiyorum önce parasını verin dedim. İban attım parasını gönderdiler. 2 saat uyudum telefona bakmadım diye 3-5 kişi göndermişler kapıda bekliyorlar.

milletle alay etmeyın asghdghsad

Gelenlerin biri savcı biri hakim birisi de emniyet müdürü. 4. Yü bilemedim. Trendyol sahibi olabilir.

FBI Open The Door.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri