11.Sınıf Kaynak Kitap Önerisi

Reaksiyon skoru
98
11. Sınıf sayısal bölümündeyim. Fizik, Kimya, Biyoloji için kaynak kitaplar önerebilir misiniz ?
Bir de bunlara ek olarak kanal önerisi yaparsanız sevinirim.

Bilgi Sarmal
3D Yayınları
Dr. Biyoloji kitapları
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kimya Görkem Şahin
Biyoloji Dr Biyoloji
Fizik fizikfinito henüz Ayt videoları başlamadı ama konuları deneylerle en güzel şekilde anlatıyor.

Son düzenleme:
Bilgi Sarmal
3D Yayınları
Dr. Biyoloji kitapları
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kimya Görkem Şahin
Biyoloji Dr Biyoloji
Fizik fizikfinito henüz Ayt videoları başlamadı ama konuları deneylerle en güzel şekilde anlatıyor.
Sence bu kitapları 11.sınıf olarak mı alayım yoksa ayt olarak mı ?

Sence bu kitapları 11.sınıf olarak mı alayım yoksa ayt olarak mı ?
Ben AYT olarak almayı daha mantıklı buluyorum eğer ki okul sınavlarına pek önem vermeyeceksen. Şu an asıl amacın 11. sınıf sınavlarına hazırlanmaksa 11. sınıf kaynakları al konuları iyice kavradıktan sonra yani 12. sınıfta artık AYT kaynakları al.

Şuan ayt kaynağı alırsan 12de çözecek bişe bulamazsın hem de 11in fen dersleri çok önemli.3d biraz zordur ama ben severim. Bizim arkadaslar karaağaç diye bı fasikül cozmuslerdi fizikte ona bi bakabilirsin. Kimya da aydın zor ve iyidir çok testi olduğu için iyi pekiştirir.11 matı kolay çok zorlamaya gerek yok bilgi sarmalı işini görür . Biyolojide de palme öneriyorum. Kolay gelsin

Bende 11.sınıfım bende olan kaynaklar şöyle:

Biyoloji: Eis yayınları konu anlatımı+ Bu hafta bir tane soru bankası alacağım
Matematik: Bilgi sarmal soru bankası (Güzel ama trigonometride soru sayısı az geldi nedense sin+cos teoremlerinden toplam 1 test var 1 teste ikiside dahil)
Fizik: Palme konu anlatımlı kitap (İçindeki sorular yeterli geldi soru bankası alma ihtiyacı hissetmedim+ konu anlatımı çok güzel çözümlü sorularda kaliteli sorular genelde)
Kimya: Çap yayınları fasikül (Biraz pahalı ama bu da güzel yeterince fazla soru da var)

İzlediğim kanallar:

Fizik: Fizikle barış (İlk fizikle barış sonrasında vip fiziğin soru çözümünü izliyorum çok verimli oluyor. Vip fizik konu anlatımını çok uzun yapıyor)
Kimya: Benim hocam Görkem Şahin (Bence yt'deki en iyisi)
Biyoloji: Biosem+ Dr.Biyoloji (Biosem'in pdf'leri çok güzel oluyor imkanın varsa çıktı çıkarıp çalışmanı tavsiye ederim ezberlemek çok daha kolay oluyor.)
Matematik: Mert hoca (Bedava pdf vermesi en büyük avantaj, ayrıca çözdüğü sorularda kaliteli. Hemen hemen her videoda yanlış çözdüğü sorular oluyor onları rehber matematik gibi sonradan videoyu bölüp anlatmıyor ama yorumlardaki arkadaşlar nasıl çözüldüğünü anlatıyor.)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,952
Üyeler
184,087
Son üye
BatuhanTmrr
Geri