❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
İlk gün alıp muhtemelen iptal olmuştur dediğim kargom şimdi, pazar günü geldi şaka mı bu :D

Ekler

• 16997858576792459238223097410424.jpg
    16997858576792459238223097410424.jpg
    1.4 MB · Hit: 198
Size sormak istediğim bir şey var, cuma günü siparişlerim Aras kargoda dağıtıma çıkacaktı ama ben bayiden teslim almak isteyip oraya gittim, kargoyu vermediler iade edilecek dendi ama o günden beri takip numarası ile incelediğimde her seferinde teslim edilemedi diyip 13 kasıma gün verildi. Tekrar dağıtıma çıkacak diye bir metin karşıma çıkıyor. Dağıtıma çıkacak denip asla dağıtıma çıkartmıyorlar ve bayiye gittiğimde de kargomu vermiyorlar, yapabileceğim her hangi bir şey var mı?

• Beğen
Reaksiyonlar: Pala
beyler ty express de kendim subesine gitsem alsam veriyorlarmı dağıtıma çıkmadan önce gitsem araştırdıda öyle bi seçenek yokmuş

Size sormak istediğim bir şey var, cuma günü siparişlerim Aras kargoda dağıtıma çıkacaktı ama ben bayiden teslim almak isteyip oraya gittim, kargoyu vermediler iade edilecek dendi ama o günden beri takip numarası ile incelediğimde her seferinde teslim edilemedi diyip 13 kasıma gün verildi. Tekrar dağıtıma çıkacak diye bir metin karşıma çıkıyor. Dağıtıma çıkacak denip asla dağıtıma çıkartmıyorlar ve bayiye gittiğimde de kargomu vermiyorlar, yapabileceğim her hangi bir şey var mı?
aynısı bendede var ben gidip almadım sormadım bir şey ama

bana da aras kargo telefonda 2 kere aramama rağmen teslim edilmeyecek ürünler geri çekiliyor dendi. Bir ertesi gün durup dururken tekrar aradım kargonuz şubede teslim alabilirsiniz dediler. gittim aldım xd

aga blm bende senin gibi yarın gidicem bakayım sana iptal mi olmuş dediler (trendyol siparişlerim kısmındada iptal diye bir şey yazıuormu baksana
Bende böyle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bana da aras kargo telefonda 2 kere aramama rağmen teslim edilmeyecek ürünler geri çekiliyor dendi. Bir ertesi gün durup dururken tekrar aradım kargonuz şubede teslim alabilirsiniz dediler. gittim aldım xd
Yarın şansımı tekrar denicem, umarım verirler

Ekler

• IMG_20231112_143326.jpg
    IMG_20231112_143326.jpg
    82.5 KB · Hit: 115
  • IMG_20231112_143338.jpg
    IMG_20231112_143338.jpg
    180.2 KB · Hit: 122
  • IMG_20231112_143350.jpg
    IMG_20231112_143350.jpg
    139.3 KB · Hit: 118
  • Beğen
Bende böyle

aynı bendede sana iptal mi olmuş dediler

Bende böyle

aga benim babaım üstüne kargo ben gitsem verirlermi sana sordularmı tc falan

aynı bendede sana iptal mi olmuş dediler

aga benim babaım üstüne kargo ben gitsem verirlermi sana sordularmı tc falan
Kargo teslim edilmicek dendi ve sanırım iadeye düşürebilmek için 3 gün boyunca bekleticekler.
Bana sadece ad ve soy ad soruldu

• Beğen
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,586
Üyeler
185,910